To συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη για την νέα μεγάλη νίκη του Γρεβενιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης Μίλτου Τεντόγλου

5 Μαρτίου 2021
22:56
Κανένα σχόλιο

 

 

«Για μία ακόμη φορά ο Κορυφαίος Πρωταθλητής του τόπου μας Μίλτος Τεντόγλου μας έκανε και πάλι πολύ υπερήφανους καθώς απόψε πέτυχε μία τεράστια νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Τορούν της Πολωνίας. Αγαπητέ Μίλτο, όλοι οι Γρεβενιώτες σου εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια για τη σπουδαία σου παγκόσμια επιτυχία, νιώθοντας ταυτόχρονα βαθιά ευγνώμονες διότι η χρυσή πορεία που διαγράφεις στο διεθνή αθλητισμό διακρίνεται για την εργατικότητα, το πάθος και κυρίως για το ήθος που σε χαρακτηρίζει και σε κάνει ξεχωριστό. Να είσαι πάντα γερός και δυνατός!»

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.