To συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Γρεβενών για την εξαιρετική παρουσία της Γρεβενιώτισσας Πρωταθλήτριας Ιωάννας Ζάκκα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

6 Μαρτίου 2021
15:14
Κανένα σχόλιο

 

«Η Γρεβενιώτισσα Πρωταθλήτρια στο άλμα εις ύψος Ιωάννα Ζάκκα πέτυχε μία εξαιρετική παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου του Τορούν, σημειώνοντας μάλιστα ένα νέο ατομικό ρεκόρ που μας κάνει όλους υπερήφανους και χαρούμενους. Εκ μέρους όλων των δημοτών, εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στην Ιωάννα για τη συνεχιζόμενη ανοδική της πορεία στο άθλημα του στίβου και της εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων που έχει βάλει. Αδιαμφισβήτητα, κάθε της αγωνιστική προσπάθεια ανεβάζει τον τόπο μας ακόμη πιο ψηλά, γεμίζοντάς μας με ελπίδα, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα»

Γιώργος Δασταμάνης

Δήμαρχος Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.