kozan.gr: Kοζάνη: Άνοιξε η αυλαία του «Arpege guitar festival», με Recital κιθάρας του Ρουμάνου Radu Valcu (Φωτογραφίες-Βίντεο)

21 Απριλίου 2017
22:02
Κανένα σχόλιο

Για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται το «Arpege guitar festival», στην Κοζάνη. Πρόκειται για μια συνδιοργάνωση του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης και του Ωδείου Δημήτρη Δημόπουλου με την υποστήριξη του ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης. Σήμερα Παρασκευή 21 Απριλίου το φεστιβάλ ξεκίνησε στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης με Recital κιθάρας του Radu Valcu. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν recital κιθάρας, καθώς και συναυλίες από σημαντικούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, αλλά και σεμινάρια από σπουδαίους καθηγητές και μουσικούς (Κ. Κοτσιώλης, S. Vlaskalic Μ.Α.Τουμανίδης και R. Valcu).
Το υπόλοιπο πρόγραμμα – Σάββατο 22/4/2017
20:30 Recital κιθάρας του Μιχαηλάγγελου Τουμανίδη
Ο Μιχαηλάγγελος Τουμανίδης (Ελλάδα), ένας ιδιαίτερος και εξαίρετος κιθαρίστας μας χαρίζει ένα πολυποίκιλο και διαφορετικό ρεσιτάλ. Από την Μπαρόκ, τον κλασικισμό μέχρι το σήμερα, την Flamenco και τον Πόντο. Σε ένα ρεσιτάλ κιθάρας για κάθε ακροατήριο ο Μιχαηλάγγελος μας παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο, στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης.
22:30 «Sakis Dovolis trio» Blues live
Ο Σάκης Ντοβόλης και το τρίο του σε μια blues βραδιά στο Coffee Bar T26, ένας από τους πιο πιστούς και πετυχημένους υποστηριχτές αυτής της μεγαλειώδους μουσικής μας υπόσχεται μια υπέροχη νύχτα, μην το χάσετε!

Κυριακή 23/4/2017
20:30 Recital κιθάρας της Sabrina Vlaskalic
Την τρίτη και τελευταία βραδιά του φεστιβάλ, η διεθνούς φήμης κιθαρίστρια και καθηγήτρια του Hanze University της Ολλανδίας Sabrina Vlaskalic (Σερβία) θα παρουσιάσει ένα ρεσιτάλ υψηλών προδιαγραφών για το μουσικόφιλο κοινό της περιοχής μας, στον χώρο του Λαογραφικού Μουσείου Κοζάνης. Η είσοδος για κάθε ρεσιτάλ στο λαογραφικό μουσείο είναι 5€. Η είσοδος για τα Live στο Coffee Bar t26 είναι 6€ (με ποτό).
Θανάσης Τέγος

 


Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.