kozan.gr: Ξεκίνησε, σήμερα Σάββατο 22/4, το διήμερο σεμινάριο νέων κριτών και στελεχών για τους αγώνες αυτοκινήτου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (Φωτογραφίες-Βίντεο)

22 Απριλίου 2017
15:57
Κανένα σχόλιο

Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 22 Απριλίου το διήμερο σεμινάριο νέων κριτών και στελεχών για τους αγώνες αυτοκινήτου, που διοργανώνει ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (ΟΜΑΕ). Όπως είπε στο Kozan.gr ο πρόεδρος του ΣΜΑΚ, κ. Δημήτρης Μπαρτζώκας: «Το σεμινάριο αποτελεί το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή φίλων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στις διοργανώσεις αγώνων. Το σεμινάριο έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού έχουν δηλώσει συμμετοχή 50 περίπου ενδιαφερόμενοι τοπικών σωματείων της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας». Σήμερα πρώτη ημέρα του σεμιναρίου τα μαθήματα έγιναν στο αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για το θεωρητικό μέρος. Αύριο Κυριακή 23 Απριλίου το πρακτικό μέρος θα γίνει με αναπαράσταση των συνθηκών διοργάνωσης αγώνα ράλλυ και ανάβασης στο Δημοτικό χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων στον Κασλά Κοζάνης που έχει διοργανωθεί τις προηγούμενες χρονιές και το Drift Κοζάνης.
Θανάσης Τέγος



Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.