8οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες: Της έκανε πρόταση γάμου στην πισίνα!

23 Απριλίου 2017
08:53
Κανένα σχόλιο

Ένα απίστευτο και πολύ γλυκό περιστατικό βίωσαν, χθες, όλοι όσοι ήταν παρόντες στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας, συμμετέχοντας στους όγδοους Πτολεμαϊκούς Αγώνες Κολύμβησης. O Β. Λαζαρίδης, προπονητής κολύμβησης και πόλο, αλλά και παίκτης της Νάουσας έκανε πρόταση γάμου, ενώπιον όλων, στην καλή του, Αβεριάνοβα Αναστασία. Ήταν μια μαγική στιγμή, η οποία έκλεψε την παράσταση στους αγώνες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο βγήκαν πρώτοι στις κατηγορίες τους, στους Masters.

Στο ζευγάρι ευχήθηκε και η ΚΟΕ μέσω του εκπροσώπου της, κ. Χατζηγεωργίου, ενώ υπήρξε ζεστό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. Να ζήσετε!

Πηγή http://aquafeed24.com/

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.