Βολή αρκετά πάνω από το όριο για την Ηλιάννα Κοροσίδου από την Πτολεμαίδα

23 Απριλίου 2017
09:08
Κανένα σχόλιο

Στο ευρωπαϊκό κύπελλο ρίψεων δεν της βγήκε ο αγώνας καθώς επηρεάστηκε και από μια ίωση. Χθες, όμως, ήταν η  καλύτερη Ηλιάννα Κοροσίδου κάνοντας ρεκόρ για το 2017. Το 60.51μ. που έριξε στις 12 Μαρτίου στα Κανάρια Νησιά δεν αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες της 22χρονης που έχει στο βιογραφικό της, το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων του 2014.

Αγωνιζόμενη, χθες, στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, του διασυλλογικού πρωταθλήματος, έριξε στο γήπεδο ρίψεων του Καυτανζογλείου 63.73μ. Μια επίδοση που είναι αρκετά πάνω από το 62.50μ. που είναι το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 του Μπίντγκοτζ. Η ίδια δήλωσε στο Sportsfeed πως έμεινε πολύ ικανοποιημένη από την προσπάθεια. «Για τα δεδομένα της εποχής αλλά και το κρύο των τελευταίων ημερών που μας επηρέασε, τα μέτρα είναι αυτά που θέλαμε». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά τον αγώνα έκανε προπόνηση καθώς η χθεσινή της συμμετοχή ήταν για να ενισχύσει κυρίως το σύλλογο της.

της Ελεονώρας Ρωσιάδου – sportsfeed.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.