kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δύο διαφορετικοί φάκελοι, στην “Αποκεντρωμένη”, για έλεγχο, σχετικά με το ενδεχόμενο παραβίασης του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, σε σχέση την υπόθεση φωτοβολταϊκών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή

24 Μαρτίου 2021
12:40

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, δύο, ξεχωριστοί φάκελοι, αναμένεται να κατατεθούν στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, ώστε από εκεί να προωθηθούν στην αρμόδια υπηρεσία του εν λόγω φορέα για να εξετασθεί αν υπάρχει  το ενδεχόμενο παραβίασης του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, σε σχέση με ενδεχόμενη σύγκρουση συμφερόντων, στη γνωστή και πολυσυζητημένη υπόθεση φωτοβολταϊκών στη θέση “Μάνα Νερού” στη Μεσιανή, όπου εμπλέκονται μέλη του Δ.Σ. Κοζάνης ή συγγενικά τους πρόσωπα. Αν κι η απόφαση του Δ.Σ. Κοζάνης για το συγκεκριμένο θέμα προέβλεπε να προσκομισθούν στοιχεία στη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης κι από εκεί να σταλεί ένας ενιαίος φάκελος, πληροφορούμαστε πως αυτό συνέβη, σήμερα Τετάρτη, μόνο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης. Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις ετοιμάζει ξεχωριστό φάκελο που θα καταθέσει, επίσης, στην ίδια υπηρεσία, λίαν προσεχώς, ενώ, όπως έχει ήδη τονιστεί,  θα προσφύγει και σε άλλα όργανα (όχι διοικητικά), προκειμένου να διερευνηθούν – και να διαφωτιστούν – όλες  οι πτυχές τη συγκεκριμένης υπόθεσης.

 

Η Χύτρα

 

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.