kozan.gr: Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

23 Απριλίου 2017
21:21

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr, η υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, θα βρεθεί στο επίκεντρο του τριήμερου forum Ιδεών για τη βιβλιοθήκη μας, που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, στις 12-14 Μαΐου 2017,  αποτελώντας την εναρκτήρια εκδήλωση του Έτους της Βιβλιοθήκης, με αφορμή την επικείμενη μετεγκατάστασή της στο νέο της κτήριο. Το σύμφωνο συνεργασίας αποτελεί μια διμερής συμφωνία, μεταξύ των δύο φορέων, το ακριβές περιεχόμενο της οποίας αναμένεται να αποσαφηνιστεί σύντομα.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Έμας τον απλό λαό δε μας ενδιαφέρει το περιεχόμενο και η παιδεία αλλα αν το κτίριο έχει πολλά τσιμέντα, αν ειναι συμφωνο με την αισθητική μας και αλλά τετοια. Επίσης τον Δήμαρχο τον απασχολούν τα λειτουργικά έξοδα γιατί το διάβασμα δεν ήταν ποτέ το δυνατό του σημείο!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.