Ο Δήμος Φλώρινας καταδικάζει τις δολοφονίες ζώων με φόλες

26 Μαρτίου 2021
22:23
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Φλώρινας εκφράζει τον αποτροπιασμό του και καταδικάζει απερίφραστα την δολοφονία οικόσιτων ή αδέσποτων ζώων με τη ρίψη δηλητηριασμένων δολωμάτων τροφής (φόλες). Πιο πρόσφατο περιστατικό αυτό στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Φλώρινας το απόγευμα της Παρασκευής 26 Μαρτίου όπου, όπως καταγγέλθηκε, θανατώθηκαν ζώα.

Η θανάτωση και ο βασανισμός ζώων χαρακτηρίζονται ανήθικες και παράνομες πράξεις, που χρήζουν μάλιστα και ποινικών ευθυνών με τη νομοθεσία να είναι αυστηρή, και ασφαλώς δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και την παιδεία μας.

Επισημαίνουμε επιπρόσθετα πως οι ενέργειες αυτές είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες και για τη δημόσια υγεία καθώς μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών και κυρίως μικρών παιδιών.

Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να καταγγέλλουν αρμοδίως κάθε παρόμοιο περιστατικό και καταδικάζουμε για άλλη μια φορά κάθε εγκληματική πράξη απέναντι στα ζώα.

Ο Δήμος Φλώρινας θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και θα ζητήσει την παραδειγματική τους τιμωρία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.