Δήμος Βοΐου: Τεστ ταχείας ανίχνευσης covid-19, την Πέμπτη 1/4 στη Σιάτιστα – Διενεργήθηκαν 456 τεστ σε οικισμούς του δήμου από 23 έως και τις 29 Μαρτίου

30 Μαρτίου 2021
14:08
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Βοΐου προκειμένου να αποτυπωθεί με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο η επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή μας, από τις 23 έως και τις 29 Μαρτίου, έχει διενεργήσει 456 τεστ ταχείας ανίχνευσης για κορωνοϊό, στους παρακάτω οικισμούς:

 Αυγερινό, Γαλατινή, Εράτυρα, Νεάπολη, Καλονέρι, Μικρόκαστρο, Πεντάλοφο, Τσοτύλι, Παλαιόκαστρο, Δρυόβουνο, Πελεκάνος, Δαμασκηνιά , Σισάνι.

Από τα 456 τεστ που διενεργήθηκαν τα 17 είναι θετικά, για τα οποία έχει ενημερωθεί αρμοδίως ο Ε.Ο.Δ.Υ.

Να υπογραμμίσουμε ότι αυτά τα κρούσματα συμπεριλαμβάνονται στις ημερήσιες επίσημες αναφορές του Ε.Ο.Δ.Υ. και δεν είναι προστιθέμενα σε αυτές.

Αύριο, Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021, πρόκειται να διενεργηθεί έλεγχος ταχείας ανίχνευσης για κορωνοϊό στον οικισμό της Γαλατινής, από τις 10.00 μ.μ. έως και τις 14.00 μ.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο.

Επίσης κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ θα βρίσκεται την Πέμπτη 1 Απριλίου, στη Σιάτιστα, στην είσοδο της πόλης ( Περιοχή Αγίου Νικάνορα), από τις 9.00 π.μ. έως και τις 13.30 μ.μ. για την διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης.

Το κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ.  το επόμενο χρονικό διάστημα θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο , μία φορά την εβδομάδα, προκειμένου να διενεργούνται συστηματικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους πολίτες.

Από την πρώτη στιγμή της εκδήλωσης της πανδημίας στην περιοχή μας, η Δημοτική Αρχή έχοντας ως κύριο μέλημά της την θωράκιση της Υγείας των πολιτών, προέβη όλο αυτό το χρονικό διάστημα, μετά από πρωτοβουλίες και ενέργειες της, σε επανειλημμένους και εκτεταμένους δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης για κορωνοϊό και από εξειδικευμένα συνεργεία υγειονομικών του Δήμου, ούτως ώστε να εξασφαλίζεται σε κάθε χρονική στιγμή, η ακριβέστερη επιδημιολογική εικόνα της περιοχής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.