12.400,00€ για την «Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα για την συντήρηση των εγκαταστάσεων του βοηθητικού γηπέδου ρίψεων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας»

31 Μαρτίου 2021
13:38

 

Την έγκριση υποβολής Πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για το έργο «Προμήθεια γεωργικού ελκυστήρα για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων του βοηθητικού γηπέδου ρίψεων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας» προϋπολογισμού 12.400,00€ με Φ.Π.Α. εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης 23/3/2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του δραστήριου Προέδρου Δημήτρη Ορφανίδη και των κορυφαίων πανελληνίως προπονητών Κώστα Κοροσίδη και Παύλο Σισμανίδη.

Το Αθλητικό Σωματείο Μακεδονίας Αίολος ιδρύθηκε το 1993. Περιλαμβάνει 150 αθλητές στίβου από την πόλη της Πτολεμαΐδας και την ευρύτερη περιοχή. Οι επιτυχίες των αθλητών και των προπονητών τους με παγκόσμιες διακρίσεις και συμμετοχές αποτελούν περίτρανο παράδειγμα της αναγκαιότητας καλής λειτουργίας των γηπεδικών εγκαταστάσεων. Άλλωστε η ενασχόληση των νέων με τις αθλητικές δραστηριότητες αποτελεί σημαντικό στόχο των κοινωνιών μας καθώς και των αυτοδιοικητικών αρχών.

Το στάδιο ρίψεων της Πτολεμαΐδας χαρακτηρίστηκε την μέρα των εγκαινίων του από την Ολυμπιονίκη μας Τασούλα Κελεσίδου ως η καλύτερη υποδομή στον τομέα της. Άλλωστε είναι γνωστό πως ο Αίολος Μακεδονίας συνέχιζε ακόμα και στον βαρύ χειμώνα τις προπονήσεις των αθλητών του στο κτίριο Αραπογλίδης (πρώην αποθήκη του Ε.Γ.Σ.) και στον άριστα διαμορφωμένο εξωτερικό του περιβάλλοντα χώρο.

Στις μέρες μας η ποιότητα των εγκαταστάσεων επιβάλλεται να είναι η καλύτερη δυνατή ώστε να αποτελεί κίνητρο για την ενασχόληση παιδιών και νέων με τον αθλητισμό, ενώ ταυτόχρονα να προστατεύονται οι ίδιοι οι αθλητές από πιθανά ατυχήματα κατά την χρήση τους.

Για τη σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα του γηπέδου καθώς και του περιβάλλοντα χώρου του, είναι άμεσα αναγκαία η προμήθεια ενός μικρού ελκυστήρα – τρακτέρ.

Το παρόν έργο αφορά την προμήθεια του γεωργικού ελκυστήρα που θα βοηθήσει στη σωστή συντήρηση και κοπή του χλοοτάπητα των γηπέδων του ΔΑΚ Πτολεμαΐδας.

Το μηχάνημα αυτό θα είναι καινούργιο, αμεταχείριστο, πρόσφατης κατασκευής, θα πληροί τις ελληνικές και διεθνείς προδιαγραφές και θα ανταποκρίνεται πλήρως στο σκοπό για τον οποίο προορίζεται.

10 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.