Ευχαριστήριο του εκ Κοζάνης Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελασσώνος κ. Χαρίτωνος προς όλους που συμπαραστάθηκαν και στηρίζουν την σεισμοπαθή Επαρχία Ελασσώνος

3 Απριλίου 2021
22:27

 

Έχοντας συμπληρωθεί ένας μήνας από τον πρώτο καταστροφικό σεισμό τής 3ης Μαρτίου, θεωρώ επιβεβλημένο καθήκον και υποχρέωση να εκφράσω τις βαθύτατες και ευγνώμονες ευχαριστίες μου προς ΟΛΟΥΣ, όσοι κατά την δύσκολη αυτή χρονική περίοδο συμπαραστάθηκαν υλικά και ψυχικά στο δοκιμαζόμενο λαό της Επαρχίας μας. Οι δύο μεγάλοι σεισμοί, αλλά και η επακολουθήσασα σεισμική δραστηριότητα, προκάλεσαν σοβαρές υλικές καταστροφές και ζημίες.

Από τίς πρώτες ώρες και ημέρες του σεισμού, κατέφθασαν και συνεχίζουν να καταφθάνουν, από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και το εξωτερικό, αποστολές συμπαράστασης, αγάπης και αλληλεγγύης. Συγκινητικές είναι οι πρωτοβουλίες συνανθρώπων μας, πού στην δύσκολη αυτή περίσταση, απέδειξαν την ειλικρινή ανθρωπιά τους, την φιλάνθρωπη διάθεσή τους, το εθελοντικό τους πνεύμα και τα φιλεύσπλαχνα αισθήματά τους. Είναι αναρίθμητος ο κατάλογος, γνωστών και αφανών, που ανταποκρίθηκαν και μάς στήριξαν με την αγάπη τους. Τούς ευχαριστώ έναν έκαστον, και προσεύχομαι για όλους να έχουν υγεία, μακροημέρευση και κάθε ευλογία από Θεού στη ζωή τους.

Το μέγεθος της αγάπης, του ενδιαφέροντος, της μέριμνας αλλά και της έμπρακτης βοηθείας, μάς δίδει την δύναμη και το σθένος να επουλώσουμε τις πληγές του σεισμού και με πνεύμα ενότητος, ομοψυχίας και συνεργασίας, να συνεχίζουμε τον καθημερινό αγώνα για το καλό και την πρόοδο της όμορφης και ιστορικής περιοχής μας.

Με πολλές ευχαριστίες και εγκάρδιες ευχές·

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ

ΧΑΡΙΤΩΝ.

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.