Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: “Απαιτούμε το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων μας από τη στιγμή που οι αποζημιώσεις είναι εξευτελιστικές! Δεν είμαστε επαίτες! Είμαστε με το σωστό και το δίκαιο!”

5 Απριλίου 2021
22:25
Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,
Παρακολουθήσαμε με αγωνία τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για τις αποζημιώσεις των κλειστών επιχειρήσεων τον μήνα Απρίλιο. Δεν αξίζει καν να τις αναφέρουμε γιατί μιλάμε για αποζημιώσεις κοροϊδίας! Η μόνη λύση είναι το άνοιγμα της Αγοράς! Απαιτούμε δουλειά και όχι επιδόματα κακής ώρας! Όταν χρειάζεται κατά μέσο όρο 6000€ το μήνα μια επιχείρηση για τα πάγια έξοδα μόνο συν την οικογένειά που πρέπει να ζήσει που πολλές φορές είναι περισσότερες από μία αυτά είναι κοροϊδία! Είμαστε μέλη της κοινωνίας, κατανοούμε ότι υπάρχει πρόβλημα στη περιοχή και τα νοσοκομεία μας , αλλά από τη στιγμή που όλα είναι ανοικτά ( εργοστάσια, γραφεία, υπηρεσίες, κομμωτήρια) θεωρούμε αδιανόητο να είμαστε εμείς κλειστά , να είμαστε το εξιλαστήριο θύμα! Απαιτούμε το άμεσο άνοιγμα των καταστημάτων μας από τη στιγμή που οι αποζημιώσεις είναι εξευτελιστικές! Δεν είμαστε επαίτες! Είμαστε με το σωστό και το δίκαιο!!!
Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου.

15 σχόλια

  • Σας δίνουν επιστρεπτεα, μη επιστρεπτεα, ΕΣΠΑ, αποζημίωση τώρα άλλη, αναστολές, καθόλου ενοίκια. Τι άλλο θέλετε? Να γεμίσει η Κοζάνη νεκρούς? Δε ντρεπόμαστε λίγο…

      • Λες ο κορονοϊος να επιλέγει δημόσιους υπαλλήλους ή επαγγελματίες; Κάνουμε που κάνουμε ανώνυμα σχόλια ας είμαστε τουλάχιστον σοβαροί!

        • Καλά λες 00.10…αλλα να ξέρεις ότι ο οικονομικός θάνατος πολλών οικογενειών επιλέγεται δυστυχώς από την κυβέρνηση με άστοχες ενέργειες και φυσικά ένας δημόσιος υπάλληλος δεν μπορεί να αντιληφθεί την δυσμενή θέση του ελεύθερου επαγγελματία! Για αυτό το λόγο σωστά κάνεις την παρατήρηση περί σχολίων….

          • ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ τήρηση των μέτρων ατομικής ευθύνης από όποιους δεν το κάνουν στον μέγιστο βαθμό………… ΑΥΤΟΙ σας κλείνουν…..

    • Για όλα αυτά που γράφεις ότι μας δώσανε να σε ενημερώσω ότι τα συνολικά χρήματα που έχει πάρει το 80% των επιχειρήσεων λιανεμπορίου από τον Οκτώβριο έως σήμερα (ένα διάστημα 6 μηνών και με κλειστά τα καταστήματα τα Χριστούγεννα) είναι γύρω στα 3000€-5000€. Τα μισά χρήματα από αυτά πρέπει να επιστραφούν… Από τα υπόλοιπα 1500€-2500€ που μένουν θα έπρεπε να πληρωθούν οι ασφαλιστικές εισφορές 220€ το μήνα, ΔΕΗ, νερό κτλ… Οι οικογένειες μας δεν χρειάζεται να ζήσουν, εεεε;;;; Όλοι γράφετε παίρνει το λιανεμπόριο λεφτά, λεφτά, λεφτά… Πήραν 4-5 επιχειρήσεις 40000€ από το ΕΣΠΑ και νομίζετε πήραν όλες λεφτά!!! Αν δεν ξέρετε το τι συμβαίνει καλό θα είναι να μην γράφει ο καθένας ότι να είναι…

      • Δικιο απόλυτο έχεις. Γιατι δεν ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ξαναλέω ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ (μέσω της αστυνομίας – Ελληνικής και Δημοτικής) την τήρηση των μέτρων από τους “κουρασμένους” συνδημότες μας??????? Να βελτιστοποιηθούν οι έλεγχοι δεν υπάρχει άλλη λύση….. Η ατομική ευθύνη κρύβεται πίσω από τον “φιλοτομαρισμό” δυστυχώς των λίγων που κάνουν τόση μα τόση ζημιά γενικά και ειδικά σε εσάς (και την εστίαση και και και )………… Ακόμη και αύξηση των προστίμων – μόνο αυτά καταλαβαίνει ο “ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ”…….. Σας “πυροβολούν” με την ανεύθυνη συμπεριφορά τους και εσεις “κάθεστε”…… Ενεργοποιηθείτε πολύπλευρα και όχι μόνο απέναντι στην “κυβέρνηση -άλλοι κι αυτοί”….. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΤΕ – ΒΡΕΣΤΕ ΤΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ………….

  • Καμία “διαμαρτυρία” απέναντι σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για το κλείσιμο σας θα κάνετε?? ή είναι οι πελάτες σας ??

  • Οι εμποροι κατα γενικη ομολογια τηρουσαν τα μετρα και κανανε και παρατηρησεις στους πελατες για την τηρηση τους.Σημερα το πρωι πηγα σε δυο super market,οι δ/ντες τους δεν κανανε παρατηρηση σε πελατες που φορουσαν τη μασκα στο πηγουνι.Ποιοι φταινε που ειναι κλειστη η αγορα;Ο χαρδαλιας;Φυσικα εμεις οι ιδιοι.Ζητω η ΚΟΖΑΝΑΡΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.