Δήμος Γρεβενών: Δωρεάν rapid test από τον ΕΟΔΥ σε Κοκκινιά και Πολύδενδρο την Πέμπτη 8 Απριλίου

6 Απριλίου 2021
12:47
Κανένα σχόλιο

 

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, δωρεάν δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) στην Κοινότητα Κοκκινιάς (έξω από την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων) από τις 10:00 έως τις 12:00 και στην Κοινότητα Πολυδένδρου (έξω από το Σχολείο) από τις 12:00 έως τις 14:00.

Για την μετάβαση στον χώρο απαιτείται αποστολή μηνύματος στο 13033 με τον κωδικό 1 (μετακίνηση για λόγους υγείας) ή έγγραφη βεβαίωση με τον ίδιο κωδικό ενώ απαραίτητος είναι και ο αριθμός του ΑΜΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στο σημείο του ελέγχου πρέπει να φοράμε σωστά τη μάσκα και να κρατάμε αυστηρά τις αναγκαίες αποστάσεις.

Από την πλευρά του ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα στους δημότες για συμμετοχή στη διαδικασία καθώς καταγράφεται αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στην περιοχή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.