Μαθητική ομάδα του Μουσικού Σχολείου & Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας εκπροσωπεί τη Δυτική Μακεδονία στην τελική φάση του διεθνή διαγωνισμού τεχνολογίας F1 in Schools 2017

24 Απριλίου 2017
14:46
Κανένα σχόλιο

Μαθητική ομάδα του Μουσικού Σχολείου & Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας κατέκτησε την τέταρτη θέση στην προκριματική φάση και εκπροσωπεί τη Δυτική Μακεδονία στην τελική φάση του διεθνή διαγωνισμού τεχνολογίας F1 in Schools 2017.

Η ομάδα αποτελείται από τους μαθητές Γεώργιο  Χατζηπαυλίδη, Επαμεινώνδα Σιδηρόπουλο, Αλέξανδρο Αγγέλου, Λορέντζο Ρόσι και Περικλή Αθανασιάδη  του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Πτολεμαΐδας. Με προπονητές τους εκπαιδευτικούς Χαράλαμπο Ζαραφίδη και Γεώργιο Καμπούρη που υπηρετούν στο Κε.Πλη.Νε.Τ. Πτολεμαΐδας και στο Μουσικό Σχολείο αντίστοιχα.

Από τις 60 περίπου ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό μόνο οι 15 καλύτερες λαμβάνουν μέρος στον μεγάλο, εθνικό τελικό για να διεκδικήσουν το δικαίωμα συμμετοχής τους στην επόμενη φάση που θα πραγματοποιηθεί στην Κουάλα Λουμπούρ – Μαλαισία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο μεγάλος τελικός του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in Schools 2017 θα διεξαχθεί το τριήμερο 28, 29, 30 Απριλίου 2017 στην Αθήνα στο κέντρο καινοτομίας στον 4ο όροφο του εμπορικού κέντρου “The Mall Athens”.

Σχετικά:   [1] https://www.facebook.com/P.D.T.F1

              [2] https://www.youtube.com/watch?v=WLDAxX4SJDc

              [3] https://www.youtube.com/watch?v=ILdCBBhG5Eo

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.