45 ομάδες και 90 αθλητές συμμετείχαν στο 1ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου 2017, που διεξήχθη στη Λίμνη Πολυφύτου (100 φωτογραφίες)

24 Απριλίου 2017
17:32

Από το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 8.00πμ έως την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 17.00μμ, πραγματοποιήθηκε στη Λίμνη Πολυφύτου το 1ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρνίνου 2017 που συνδιοργάνωσε ο Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης με τον Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας. 

  Οι  συμμετοχές ξεπεράσαν κάθε προσδοκία με  45 ομάδες και 90 αθλητές από όλη τη Βόρειο και Δυτική Ελλάδα που μείνανε κατενθουσιασμένοι από την ομορφιά της ευρύτερης περιοχής της Λίμνης Πολυφύτου. 

  Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες αλιεύθηκαν 26 κυπρίνοι συνολικού βάρους 121,560kg με τον μεγαλύτερο να φτάνει τα 9,6kg  και τα περισσότερα κιλά ανά ομάδα τα 22,460kg.  

  Μεγάλοι νικητές αυτής της γιορτής η Αθλητική Αλιεία και η αγάπη του κόσμου για την Λίμνη. 

  Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη Κ. Παναγιώτη Πλακεντά,που έδωσε την ευκαιρία παρουσίασης εναλλακτικών πηγών τουρισμού στην Π.Ε Κοζάνης,δίνοντας την άδεια διεξαγωγής αυτής της γιορτής. 

  Ραντεβού στο 2ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρνίνου 2017,στις 13-14 Μαΐου, με ακόμα περισσότερες συμμετοχές. 

Με εκτίμηση 

Α.Σ.Ε.Α. Κοζάνης – Α.Σ.Ε.Α. Πτολεμαΐδας 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.