Δήμος Γρεβενών: Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από δολιοφθορές σε κιβώτια διανομής ρεύματος

9 Απριλίου 2021
12:26

 

Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται συνεχόμενοι βανδαλισμοί και δολιοφθορές από αγνώστους σε κιβώτια ηλεκτρικής διανομής (πίλαρ) που τροφοδοτούν με ρεύμα τον δημοτικό φωτισμό.

Μάλιστα, οι εν λόγω παραβάτες προβαίνουν και σε κλείσιμο των ασφαλειών φωτισμού, με αποτέλεσμα τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος προς τα φωτιστικά και την έλλειψη φωτισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας σε πλατείες, πάρκα και οδούς της πόλης των Γρεβενών.

Ως εκ τούτου ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος είτε στους ίδιους τους παραβάτες λόγω ηλεκτροπληξίας, είτε σε διερχόμενους πεζούς ή οδηγούς κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών εξαιτίας του ανεπαρκούς φωτισμού.

Σε κάθε περίπτωση που γίνεται αντιληπτή σχετική παράνομη ενέργεια, ο Δήμος Γρεβενών επισκευάζει άμεσα τις ζημιές, οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται παρά την αδιάκοπη προσπάθεια της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών προκειμένου να συμβάλλει καταλλήλως στην αποτροπή των επικίνδυνων αυτών δολιοφθορών ώστε να προστατευθούν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, οι πολίτες του Δήμου Γρεβενών.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.