Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης: “Προλάβετε να αλλάξετε τις αποφάσεις, να ανοίξει η Αγορά της Κοζάνης έστω και με click away αλλιώς ζητάμε από όλους Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο την ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τους”

9 Απριλίου 2021
15:39

Τόσο καιρό ζητάμε επίμονα να κλείσουν όλα στη περιοχή μας, να γίνει ένα σοβαρό lockdown , να μην είναι μόνο το λιανεμπόριο το εξιλαστήριο θύμα! Θέλουμε να δουλέψουμε, θέλουμε να ζήσουμε! Προλάβετε να αλλάξετε τις αποφάσεις, να ανοίξει η Αγορά της Κοζάνης έστω και με click away αλλιώς ζητάμε από όλους Βουλευτές, Περιφερειάρχη, Δήμαρχο την ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ τους!

21 σχόλια

  • Ναι τώρα τους τρομάξατε…γυρίστε τώρα από την άλλη και συνεχίστε τον ύπνο . όνειρο ζω μη με ξυπνάτε. χαχαχχα

  • Με ξάπλες και καναπέδες δεν γίνονται αγώνες . Την παραίτηση τους πως την θέλετε , σε πίτα ή σε ψωμάκι ? Να την τυλίξουμε πακέτο ?

  • Όταν σκύβατε το κεφάλι, οι άλλες περιφέρειες ξεσηκωνονταν, τώρα κλαιγεστε, επόμενο ήταν να σας απαξιώνουν, (Αν δεν κλάψει το μωρό κοκό δεν έχει,δεν το ακούσατε ποτέ αυτό??????!!!!!!).

  • Όσο η πλατεία είναι γεμάτη κάθε βράδυ και δεν ασχολείται η αστυνομία να τους διώξει , δεν πρόκειται να γίνει τίποτα . Καλό Σεπτέμβριο το βλέπω.

    • και στην πατρα ειναι γεματα αλλα ανοιξαν γιατι αγωνιστηκαν
      εμεις ψηφησαμε μακεδονομαχο τιποτα αλλο
      πηρε 55% λογω μακεδονικου τα υπολοιπα
      να τον χαιρομαστε

  • Η πλατεία είναι γεμάτη κόσμο κάθε βράδυ . Τι κάθεστε ανοίξτε και εσείς . Έτσι και αλλιώς έλεγχοι δεν γίνονται πουθενά . η δημοτική πετάει χαρταετό. Μηδενικός έλεγχος κάθε βράδυ στην πλατεία Κοζάνης. Δήμαρχε ακούς??????

  • Εκτός απ’ όλους αυτούς που αναφέρετε θα πρέπει να υποβάλλετε και όλος ο εμπορικός σύλλογος την παραίτησή σας!!!! Όταν όλη την βδομάδα οι σύλλογοι Πάτρας και Θεσσαλονίκης πάλευαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να δείξουν την δυσαρέσκεια του εμπορικού κόσμου, εσείς βγάλατε μια ανακοίνωση και αυτό ήταν… Βαρεθηκάμε τις ανακοινώσεις, κάντε κάτι επιτέλους, υποστηρίξτε τον κόσμο που σας ψήφισε να είστε μέλη του συλλόγου…..

  • Ο ΝΔκρατης Δραγατσικας, ζητάει την παραίτηση του ΝΔκρατη περιφερειάρχη, του ΝΔκρατη Πλακεντα, καλά η Κοζάνη δεν ξέρω αν έχει δήμαρχο για να πω τίνος κόμματος είναι, επειδή ο ΝΔκρατης Κουλης τους κλείνει τα μαγαζιά.χαχαχαχαχχααχχα ρε τιείστε εσείς οι δεξιοί;;;Αλλά εντάξει γλιτώσαμε το όνομα Μακεδονια…

  • Ναι ναι περιμένετε εσείς να παραιτηθούν καλά κρασα αχαχαχαχ!
    Κοιτάξτε μην σας βουλωσουν τα στόματα πάλι με κανένα εκτατο κορονοιοεπιδομα της ντροπής κι αφήστε τα μεγάλα λόγια. Ούτως η άλλως και πάλι δεν θα αντιδράσετε σε τίποτα.

  • Προχθές σε τοπικό κανάλι ο κ. Δραγατσίκας απαντώντας γιατί δεν υπάρχει διαμαρτυρία για το κλείσιμο των μαγαζιών (όπως έγινε σε Πάτρα και Θεσ/νίκη) είπε ότι ήταν επιλογή τους να μην διαμαρτυρηθούν. Τώρα γιατί ζητούν παραιτήσεις;;; Δεν ξέρουν ότι αν δεν διεκδικήσεις δεν κερδίζεις τίποτα;;;

  • Κ.προεδρε,αν σημερα απαιτησεις απο τα οργανα της πολιτειας και του δημου να ελεγχουν την πλατεια και τα παγκακια απο τους μονιμους ,που απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειναι εκει και συνομιλουν με ολους με τις μασκες στο πηγουνι,να εισαι σιγουρος πως τα κρουσματα θα μειωθουν και θα ανοιξετε Σε διαφορετικη περιπτωση μαλλον, μαυρο το βλεπω,το μελλον σας.

  • Πρώτα παραίτηση του ΔΣ του εμπορικού συλλόγου, χαιδεψατε την κυβέρνηση, αυτά είναι τα αποτελέσματα, δεν σας έχουμε άλλο εμπιστοσύνη, δεν κάνατε τίποτα για τα μέλη, ζητήσατε απο την αστυνομια να κάνει ελεγχους; όλοι έξω, χαμος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.