kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Τρεις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Μαλούτα “φλερτάρουν” με την ανεξαρτητοποίηση αν δε σταματήσει η συνεργασία με τις παρατάξεις Μιχαηλίδη – Σημανδράκου

10 Απριλίου 2021
11:33

 

Αν κάποιος, στις αρχές της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου, το Σεπτέμβριο του 2019, υποστήριζε πως ο συνδυασμός του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα θα αντιμετώπιζε θέμα ανεξαρτητοποιήσεων δημοτικών συμβούλων, σίγουρα η άποψή του αυτή θα χαρακτηριζόταν ως εξωπραγματική.   Κι όμως, με τα σημερινά δεδομένα. αυτό το ενδεχόμενο, ως τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, είναι, πλέον, πάρα πολύ, πιθανό να συμβεί, αν δε σταματήσει η συνεργασία με τις παρατάξεις Μιχαηλίδη – Σημανδράκου. Δεν είναι μόνο η υπόθεση των φωτοβολταϊκών στη Μεσιανή αλλά μια σειρά  ζητημάτων λειτουργίας, σε μια συνεργασία, που, όπως λένε, οι περισσότεροι, εκ των έσω του συνδυασμού, δεν έχει προσδώσει τίποτα το ουσιαστικό. Την ίδια στιγμή, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λ. Μαλούτας, όπως και στα περισσότερα ζητήματα (πανδημίας & απολιγνιτοποίησης), δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο λειτουργώντας ακατανόητα και χωρίς να έχει αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. “Δεν θα με εκβιάσει κανείς”, “δεν θα επιβεβαιώσω, γι’ ακόμη μια φορά, ένα site”, είναι μερικές από τις χαριτωμένες δικαιολογίες που εφευρίσκει για να παρατείνει μια συνεργασία την οποία ο ίδιος, εμμέσως πλην σαφώς, έχει υποσχεθεί, σε κλειστή σύσκεψη στο Δημαρχείο, παρουσία όλων των δημοτικών συμβούλων, ότι, σύντομα. θα την “τελειώσει”.  Βέβαια το σημαντικότερο πρόβλημα, για εκείνον, είναι το γεγονός ότι  μ’ αυτά τα μπρος – πίσω, δημιουργεί τις συνθήκες για να χαθεί κάτι πολύ σημαντικότερο, η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Σε ό,τι αφορά τους τρεις δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, που “φλερτάρουν” με την ανεξαρτητοποίηση, εφόσον δεν διακοπεί η συνεργασία με τις παρατάξεις Μιχαηλίδη – Σημανδράκου, οι δύο έχουν ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ το ένα πρόσωπο εξ αυτών δεν αποκλείεται να το πράξει ακριβώς μετά τις γιορτές του Πάσχα.

Η Χύτρα

20 σχόλια

  • Βλέπω από το παράθυρό μου την Πλατεία γεμάτη κόσμο….και σκέφτομαι τα φωτοβολταϊκά μου στη Μεσιανή…

    • Έχει πολιτικό όραμα από το παράθυρο του.
      Αφού δεν μπορεί ο άνθρωπος σε παιδιά, μόνο να τακτοποιήσει τα παιδιά του θέλει, για το Δήμο δεν τον νοιάζει ντιπ.
      Αλί σε μας που έχουμε την μεγαλύτερη καραντίνα. Στο έρμο είμαστε, ακούει κανείς;
      Δήμαρχος, περιφεριάρχης και διοικητής νοσοκομείου πρέπει να παραιτηθούν άμεσα.
      Ας έρθει κάποιος που μπορεί έστω και λίγο- καλύτερα.
      Χίλιες φορες ο Πάρης ή ο Ιωαννίδης.

  • γιατι εχει…δημαρχο η κοζανη?εχει δημοτικη αρχη?προφανως θα αστειευεστε!για να αναβουν…τον φανο καλη ειναι!

  • Αντί ΌΛΟΙ μαζί να δήτε τί θα κάνετε με το πρόβλημα της Κοζάνης που κούρασε τον κόσμο, μαλώνετε σάν τα κοκόρια και ο καθενας λέει το κοντό και το μακρύ του…. ο κόσμος, σάς ψήφησε μήν το ξεχνάτε….

  • Ακούμε τις ίδιες εμμονές με αυτές του Μιχαϊλίδη.Το μόνο πρόβλημα που τους απασχολεί είναι είναι να διαψεύσουν ένα site.

  • Οι παραιτουμενοι όμως θα αφήσουν και θέσεις σε επιτροπες και αξιώματα! Βεβαίως βεβαίως! Γι αυτό μόνο απειλές είναι δεν πρόκειται να το κάνουν!

  • Χαθκεν ου ελεγχους. Η αλήθεια είναι ότι αυτές είναι οι δυνατότητες του δήμου. Την προηγούμενη τριετία που έκανε ο Λάζος, ήταν ακόμη από την λειτουργία και τις οδηγίες του Πάρη, για αυτό και ήταν όλα καλά. Τώρα ο Λάζος δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες. Δλδ τίποτα.

    Τι να κάνουμε αδέρφια. Αυτά είναι τα δεδομένα. Ας προσέχαμε. Φάτε τώρα τριανδρία.

  • Αλήθεια αυτοί οι τρεις γνωρίζουν πως βγήκε ο μαλουτας?? Γτ εμένα αν δεν με έλεγε ο Σημανδρακος πάμε δεύτερη Κυριακή με μαλουτα ούτε θα πήγαινα να ψηφίσω ( και δεν μιλάω για μία ψήφο την δική μου μονο)

  • Ποιος Δημοτικός Σύμβουλος της ΕΝΟΤΗΤΑΣ δίνει τις πληροφορίες ;
    Γιατί αν δεν τις δίνει κάποιος μας κοροϊδεύει το δημοσίευμα!

  • Να μπει σε νέα βάση η συνεργασία .να αλλάξει όρους .ο Δήμαρχος πρέπει να αναθέτει αρμοδιότητες σ αυτούς που έχουν ικανότητες και όχι σ αυτούς που τον λένε για να κρατήσουν ισσοροπιες .

  • Έως τώρα τα στελέχη των συνδυασμών της συνεργασίας δεν έδειξαν τίποτα το ιδιαίτερο .εξαιρείται ο τζουμερκιωτης .Στην πολεοδομία τη βιβλιοθήκη το ΔΗΠΕΘΕ καμμιά παρουσία κανένα πρόγραμμα καμμιά κίνηση κανένας σχεδιασμός και προετοιμασία αλλά και αλλού .αλλαγές άμεσα Λαζαρε μη χασομερας καθόλου .

  • Από τα πολλά που μου χεις καμμωμενα δε σε θέλω πια, δε σε θέλω πια, δε μ αρέσουν πλέον τα γινατια δεν πονω για τα δικά σου μάτια παίζω και γελώ κι άλλην αγαπώ μάθε κι άλλη μια φορά πως δε σε θέλω πια.

  • Μονο φωτοβολταικα θα υπαρχουν κια η ομαδα της κοζανης πλεον στην περιοχη των τσιφλικαδων ειτε το θελετε ειτε οχι.Απο εκει και περα αξια η τριαδρια καταφεραν να διιαλυσουν τοις παραταξεις τους την επομενη μερα την ξερουμε χωρις αυτους πλεον τελειωσαν τα ψεμματα.

  • Η τριαδρια εχιε μελλον μονο στο ποδοσφαιρο και αυτο για λιγο καιρο μεχρι να κοπασουν οι διαμαρτυριες απο εκει και περα πολιτικα καηκατε κυριοι…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.