Βράζουν για τη διαιτησία στον Μακεδονικό Φούφα

15 Απριλίου 2021
02:14
Κανένα σχόλιο
 Ευχαριστίες στον Ηρακλή Λάρισας για τη φιλοξενία Βράζουν από αγανάκτηση οι άνθρωποι του Μακεδονικού Φούφα για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα τους από τη διαιτησία του κ. Πέτσα στο εκτός έδρας παιχνίδι τους με τον Ηρακλή Λάρισας. Οι “Πτολεμαιδιώτες” διαμαρτύρονται τονίζοντας πως όσοι δεν μπορούν να απονείμουν δικαιοσύνη πρέπει να πάνε σπίτι τους. Οι εποχές είναι δύσκολες κατεβαίνουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο βάζοντας βαθιά το χέρι στη τσέπη ,τηρώντας κατά γράμμα τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα και δεν ανεχόμαστε να μας αντιμετωπίζουν σα το σάκο του μποξ Και συνεχίζουν … Ο Μακεδονικός Φούφα ποτέ δεν καταφέρθηκε σε θέματα διαιτησίας, εκτιμώντας ότι έτσι συμβάλλει, έστω και στο ελάχιστο, στην αναβάθμιση του ευαίσθητου αυτού χώρου, παρότι αρκετές φορές βρεθήκαμε μάρτυρες τραγικών διαιτησιών εις βάρος μας. Η αντιμετώπιση που είχε η ομάδα μας από τη διαιτησία στο ματς με τον Ηρακλή Λάρισας ξεπέρασε κάθε όριο. Πολλά λάθος σφυρίγματα Λάθος υπόδειξη η οποία προήλθε το πρώτο γκολ. Το δεύτερο γκολ καταφανέστατο οφσάιντ. Η κόκκινη κάρτα στον Σπανδωνίδη υπέρ του δεόντως αυστηρή. Και γενικά όλα τα “σπόρια” στον αντίπαλο. Μας αναγκάζουν να χάνουμε ‘με το έτσι θέλω’. Δυστυχώς έτσι δεν μπορεί να δει άσπρη ημέρα το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν υπεύθυνοι επί των συγκεκριμένων θεμάτων, που θα πρέπει να επιληφθούν της κατάστασης. Δε μπορεί ο παρατηρητής διαιτησίας να είναι από την οικεία ΕΠΣ της γηπεδούχου ομάδας πως να το κάνουμε. Σκοπός της διαμαρτυρίας μας είναι να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα, ώστε να διεξάγονται ομαλά οι αγώνες και να κρίνονται χωρίς προκατάληψη. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ανθρώπους του Ηρακλή Λάρισας για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.