kozan.gr: Ξεκάθαρος ο Δήμαρχος Σερβίων Χ. Ελευθερίου: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι κατά της κοπής του δάσους της Μεσιανής”

15 Απριλίου 2021
14:22
Απαντώντας, διαδικτυακά, σε σχόλιο συμπολίτη μας, που ζήτησε να πληροφορηθεί τους λόγους για τους οποίους συνεδριάζει εκ νέου το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων για το θέμα του δάσους της Μεσιανής, κατόπιν εισήγησης της 11μελούς Επιτροπής, που είχε οριστεί για να διαχειριστεί το θέμα, ο Δήμαρχος Σερβίων, Χ. Ελευθερίου, ξεκαθαρίζει: “Το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων όρισε την 11μελής επιτροπή στις 4 Μαρτίου δηλαδή πριν 40 μέρες. Πήγα μαζί με τον πρόεδρο 3 φορές στην αποκεντρωμένη για αλλαγή του μέρους της επένδυσης και υπήρχε δέσμευση της εταιρίας για αλλαγή του μέρους του Δάσους. Έγιναν 4 συνεδριάσεις της ομάδας νομικών και ήδη έχουμε την πραγματογνωμοσύνη για το δάσος από ειδικό δασολόγο. Έγιναν 3 συνεδριάσεις της 11 επιτροπής όπου στην τελευταία συνεδρίαση που έγινε την Δευτέρα που μας πέρασε αποφασίσθηκε να τεθεί στο ΔΣ το θέμα του Δάσους της Μεσιανής μιας και υπήρχαν επίσημα ανταποδοτικά της εταιρείας. Δε με πιέζει κανένας απλά δεν έχω μάθει να βάζω τα προβλήματα κάτω από το χαλί. Όλα στο ΦΩΣ όλα ζωντανά και τίποτε κάτω από το τραπέζι. Ήμουν είμαι και θα είμαι κατά της κοπής του Δάσους. Αυτό άλλωστε αποφάσισε και το προηγούμενο Δ.Σ”.

7 σχόλια

  • Υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις του έργου «Διάνοιξη νέας και
    βελτίωση υφιστάμενης δασικής οδοποιίας για την εξυπηρέτηση Φ/Β σταθμών σε
    εκτός σχεδίου περιοχή των Τ.Κ. Βαθυλάκκου & Μεσιανής, Δήμος Σερβίων,
    Π.Ε.Κοζάνης», σε περιοχή εκτός σχεδίου, στη θέση «Μάνα Νερού», της Τ.Κ.
    Βαθυλάκκου και της Τ.Κ. Μεσιανής, του Δήμου Σερβίων, της Περιφερειακής
    Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

    https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%955%CE%987%CE%9B%CE%A8-%CE%9A56?inline=true

  • Μπα; Εκεί δεν βάζεις προϋποθέσεις όπως για την δημιουργία χυταμ στο ζιδανι; Αλλά ξέχασα τον χυταμ ΕΣΥ τον πρότεινες!
    Και μην ξεχνάμε: την ιστορία της μεσσιανης την ανέδειξε η αντιπολίτευση
    Εσύ είχες τα έγγραφα της αποκεντρωμένης από το Νοέμβριο αλλά δεν πήρες χαμπάρι τι ήταν! Ας πουμε ότι δεν πήρες χαμπάρι.

  • Το Δασαρχείο αποφάσισε πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΣΟΣ στη Μεσσιανή. Μόνο δασική έκταση. Συνεπώς δείτε τι θα κάνετε με το Δασαρχείο κι αφήστε τα λόγια!

  • Γιατί δεν βάζουν και το θέμα του ΧΥΤΑΜ σε δημοψήφισμα στα Καμβο΄θνια για να δει ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου , που τις προάλλες τον ενοχλούσε επιλεκτικά η κακή χρήση της γλώσσας ενω χτες όταν ο Δήμαρχος “υπερέβει τα ” δεν τον ενόχλησε καθόλου, πόσα απίδια χωράει ο σάκος. Πρέπει να δώσουν εξηγήσεις..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.