kozan.gr: Κάτοικοι της Μεσιανής συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Σερβίων, το βράδυ της Πέμπτης, στέλνοντας σαφές μήνυμα για το δάσος του χωριού (Φωτογραφία)

15 Απριλίου 2021
21:00

 

Κάτοικοι της Μεσιανής συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο Σερβίων, το βράδυ της Πέμπτης 15/4, στέλνοντας σαφές μήνυμα για το δάσος του χωριού. Να σημειωθεί ότι την ίδια στιγμή συνεδρίαζε το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων με θέμα “Συζήτηση και λήψη απόφασης για ενέργειες του Δήμου Σερβίων, σχετικές με το Δάσος Μεσιανής”.

 

5 σχόλια

  • Σας αξίζουν συγχαρητήρια. Παλεύετε για το χωριό σας και για το δάσος. Λυπάμαι για τους επώνυμους του χωριού που σας πούλησαν.

    • Ξερω ότι είσαι εκτός τόπου και με παρωπίδες πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Φαντάζομαι δεν εννοείς τον Βουλευτή από τη Μεσιανή γιατί η πραγματικότητα σε εκθέτει https://kozan.gr/archives/336568
      Εγώ είμαι ένας πολίτης αλλά προσπαθώ να αναγνωρίζω τις ενέργειες. Εσύ είσαι καθοδηγούμενος

      • “Από τη στιγμή που μου γνωστοποιήθηκε, από τους κατοίκους της Μεσιανής – του χωριού μου, ότι προγραμματίζεται η κατάτμηση του περιαστικού δάσους για την υλοποίηση φωτοβολταϊκού πάρκου για το οποίο εξέφραζαν τις έντονες επιφυλάξεις και την αντίδρασή τους, ενημερώθηκα στη συνέχεια αναλυτικά επί του θέματος.”

        Καταρχήν πρέπει να είμαστε δίκαιοι.
        Θα βοηθούσε αν διάβαζες αυτό

        https://kozan.gr/archives/14316

  • Ουτε 10 ατομα δεν βλεπω αλλα θα μου πειτε εχουμε και πανδημια οπως και στο δασος και καλα ουτε 10 δεντρα δεν εχει τα περισσοτερα εχουν ξεραθει. Και πηγαινοντας Μεσιανη ριξτε μια ματια στον καμπο στα καλα χωραφια που εχουν γεμισει με φωτοβολταικα. Υστερα λενε οτι τους νοιαζει το δασος.
    Αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.