Ν.Ε. Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ: Να ληφθούν μέτρα για να σταματήσει ο φόρος αίματος

16 Απριλίου 2021
19:29
Κανένα σχόλιο

 

Το εργατικό ατύχημα που έγινε σήμερα το μεσημέρι στο σταθμό του Αγίου Δημητρίου εκτός από τη θλίψη που προκάλεσε, μας δείχνει και την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο της εργασίας, και αυτή είναι:

– Η έλλειψη των μέτρων ασφαλείας 

– Η εντατικοποίηση της εργασίας 

– Η αποδυνάμωση των ελεγκτικών μηχανισμών και

– Η αποδιοργάνωση των εργασιακών σχέσεων είναι μια πραγματικότητα.

Μια πραγματικότητα που με τον εργασιακό μεσαίωνα που έρχεται να επιβάλλει η κυβέρνηση με το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά θα κάνει τον κάθε εργαζόμενο να είναι έρμαιο στα χέρια του κάθε εργοδότη.

Εκφράζοντας τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους των άτυχων εργαζομένων απαιτούμε να σταματήσει αυτός ο φόρος αίματος στο βωμό του κέρδους.

Η πολιτεία και οι αρμόδιοι φορείς που εκφράζουν τους εργαζόμενους (ομοσπονδίες, Ε.Κ., συνδικάτα) να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να δημιουργήσουν ασφαλείς συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζόμενους γιατί δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από την ανθρώπινη ζωή.

Ν.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.