Xύτρα Ειδήσεων: Η επιστροφή του Κώστα Πουλάκη στην Κοζάνη και η ιδιαίτερη σχέση του με τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη

25 Απριλίου 2017
09:00

Την αντίδραση της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, προκάλεσε η ενέργεια της Γραμματείας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Μακεδονίας, να προωθήσει, ηλεκτρονικά, μέσω email, σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους, την πρόσκληση για την εκδήλωση που διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Κοβεντάρειο, με ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη. Ποια υπόθεση, όμως, από τα “παλαιά”, συνδέει τον Κ. Πουλάκη με τον Θ. Καρυπίδη; Για όσους δε θυμούνται, ο Κώστας Πουλάκης, ως υπεύθυνος αυτοδιοικητικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, το 2014, είχε χειριστεί, για λογαριασμό του κόμματος, μαζί με τον τότε Γραμματέα του κόμματος, Δ. Βίτσα, την υποψηφιότητα τού Θ. Καρυπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Του είχαν προτείνει να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης, με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά, εκ των υστέρων, λόγω σφοδρών εσωκομματικών αντιδράσεων, όταν προέκυψε το θέμα με τα αντισημιτικά γραφόμενα στο προσωπικό προφίλ στο Facebook, τον επισκέφτηκαν στην Κοζάνη, ζητώντας του – για να διευκολύνει το κόμμα – να αποσύρει την υποψηφιότητά του. Παρά τα όσα συνέβησαν, ο Κώστας Πουλάκης υπήρξε από τους θερμότερους υποστηρικτές της υποψηφιότητας του Θ. Καρυπίδη και δε μετάνιωσε ποτέ για την πρότασή του, ενώ ανέπτυξε ιδιαίτερη φιλία μαζί του, όταν, μετά την εκλογή του τελευταίου στο “τιμόνι” της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, οι σχέσεις, Καρυπίδη – ΣΥΡΙΖΑ, όχι απλά εξομαλύνθηκαν, αλλά πέρασαν σε άλλο επίπεδο, αλληλοϋποστήριξης και πολιτικής ταύτισης.

Η Χύτρα

Ένα σχόλιο

  • Αυτός μας τον φόρτωσε δηλαδή τον Καρυπίδη;;; να τον ….. χαίρεται ! Καλά ειναι να τον ενημερώσει κάποιος για τις δωρέες για το κερνάμε Ελλάδα για τα χαμένα 90000 για τη φτώχεια για την τελευταία θεςη στην απορρόφηση στο ΕΣΠΑ και τα χαμένα 230 εκ ευρώ, για την πρωτιά στην ανεργια … Αυτά ειναι τα κατορθώματα του φίλου του Πουλάκη που κατά τα άλλα το έπαιζε ανεξάρτητος….!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.