Toν ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου επισκέφτηκε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης – “Μέτρα για να μην σκοτώνονται οι εργάτες για τα κέρδη εργολάβων και μετόχων”, ανέφερε στις δηλώσεις του (Βίντεο & Φωτογραφίες)

21 Απριλίου 2021
10:59

Οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη οργανωμένα να διεκδικήσουν μισθούς και Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που να καλύπτουν τις ανάγκες τους και μέτρα προστασίας για να μην σκοτώνονται στον βωμό της κερδοφορίας εργολάβων και μετόχων, τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, σε δηλώσεις του κατά την περιοδεία του σήμερα στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας της ΤΟ Κοζάνης και της ΤΟ Ενεργειακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος. Επισκέφθηκε το πρωί τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και έπειτα θα έχει συναντήσεις με τη διοίκηση του Μαμάτσειου Νοσοκομείου και με τον Σύλλογο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας.

902.gr

 

2 σχόλια

  • Στην προτελευταία φωτογραφία διακρίνω πέντε ανθρώπους να περπατούν σε βιομηχανικό χώρο, χωρίς κράνος, γυαλιά ασφαλείας, παπούτσια ασφαλειάς και κατάλληλο ρουχισμό (ούτεν καν διακριτικό γιλέκο).

    Αν τους έπεφτε κάτι στο κεφάλι ποιος θα έφταιγε; Οι μέτοχοι;

    Δυστυχώς στην Ελλάδα, για άλλη μια φορά φορά οι πολιτικές δυνάμεις κανιβαλίζουν πάνω σε τραγικούς θανάτους (όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας το κάνουν – ανάλογα πάντα το γεγονός εξαρτάται αν θα κανιβαλίσει η αριστερά ή η δεξιά)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.