Συζήτηση για την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα «Μηχανισμός Δίκαιης Μετάβασης και Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας – Ευκαιρίες και Προκλήσεις»

21 Απριλίου 2021
15:56

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Πέτρος Κόκκαλης, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση γύρω από την απολιγνιτοποίηση στην Ελλάδα, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021 στις 17.00.

Γιατί απολιγνιτοποίηση και πώς θα υλοποιηθεί από τον Μηχανισμό Δίκαιης Μετάβασης και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας; Επιστροφή στις αρχές και αξίες μας, για την παραγωγική ανασυγκρότηση με δικαιοσύνη και για κλιματικά ουδέτερη οικονομία που δεν θα αφήνει κανένα πίσω.

Θα συμμετέχουν:

Πέτρος Κόκκαλης, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σκιώδης Εισηγητής της Αριστεράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων

Μανώλης Κεφαλογιάννης, ευρωβουλευτής της ΝΔ, Εισηγητής για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης και Μέλος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης

Γιώργος Κασαπίδης, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Κώστας Μουσουρούλης, Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΔΑΜ

Λευτέρης Ιωαννίδης, πρώην Δήμαρχος Κοζάνης

Δημήτρης Τσέκερης, υπεύθυνος ενεργειακής πολιτικής WWF

Νίκος Μάντζαρης, Συνιδρυτής του Green Tank

Συντονίζει ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Χρόνος Κοζάνης, Σωκράτης Μουτίδης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω FB, όπου θα καταγράφονται και τυχόν ερωτήσεις στα σχόλια της μετάδοσης. Facebook event εδώ.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.