Oρκίστηκαν 30 φοιτητές των τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας

22 Απριλίου 2021
13:53

H ανάγκη για ένα ισχυρό Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας είναι επιτακτική σήμερα περισσότερο από ποτέ», επεσήμανε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, κατά τη διάρκεια διαδικτυακής ορκωμοσίας αποφοίτων, το πρωί της Πέμπτης 22 Απριλίου.
?Ο κ. Μαλούτας υπογράμμισε τη διαχρονική στήριξη του Δήμου Κοζάνης στο Πανεπιστήμιο, υπογραμμίζοντας πως «Η αρωγή μας είναι πάγια και δεδομένη, και θα συνεχίσει να υφίσταται. Οι άξονες στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζονται, η δημιουργία έξυπνων εφαρμογών, καθώς και η διασύνδεση του αστικού περιβάλλοντος και των τεχνών αποτελούν πυλώνες συνεργασίας του Δήμου Κοζάνης με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, που θα διαμορφώσουν νέες ευκαιρίες ενόψει της απολιγνιτοποίησης. Η πρόκληση είναι το Πανεπιστήμιο 10 χρόνια μετά να είναι ποιο μεγάλο, ποιο ισχυρό».
✔Κλείνοντας ο δήμαρχος Κοζάνης ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στους απόφοιτους, λέγοντας πως «Η ζωή είναι γεμάτη κύκλους, εύχομαι σε όλους ο νέος κύκλος που θα ανοίξει, από αύριο στη ζωή σας να είναι περισσότερο πετυχημένος».
?Να σημειωθεί, ότι στη διαδικασία ορκίστηκαν 30 φοιτητές των Τμημάτων: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Περιβάλλοντος.

3 σχόλια

  • Γιατί μας ενδιαφέρει η ορκωμοσία των φοιτητών και τι νόημα έχουν αυτού του είδους τα δελτία τύπου;
    Αν νομίζουν εκεί στο “πανεπιστήμιο” ότι με αυτό τον τρόπο προβάλουν τη δουλειά τους, πλανώνται πλάνην οικτρά. Υποχρέωσή τους είναι και δεν χρειάζονται εύσημα και δημοσιότητα γι αυτό, εκτός κι αν δεν συνέβαινε μέχρι τώρα και νιώθουν την ανάγκη να το κάνουν ως ένα είδος συγγνώμης απέναντι στην κοινωνία.

    • Ναι έχετε δίκιο, δεν είναι καθόλου σημαντικό να δούμε μια ευχάριστη ανακοίνωση που ορκίστηκαν 30 νέοι μηχανικοί στην πόλη μας. Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να διαβάσουμε στη μίζερη ζωή μας και δεν υπάρχει χώρος για ευχάριστα νέα.

      • Τι να κάνουμε ακόμη 30 μηχανικούς μέσα στη θάλασσα της ανεργίας των μηχανικών, όταν κάποιοι από αυτούς θα πάνε να εργαστούν για την οικονομία των βόρειων χωρών;

        Αλήθεια, στο “πανεπιστήμιο” υπάρχει ειδικός υπάλληλος που παρακολουθεί τις αναρτήσεις του;

        Ευχάριστο νέο θα ήταν η δημοσιοποίηση μιας ανακάλυψης που έλαβε βιομηχανική χρήση και προσέδωσε κύρος στο πανεπιστήμιο, με παράλληλα οφέλη για την ελληνική οικονομία. Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.