Η πλήρης σύνθεση του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (Δελτίου τύπου)

25 Απριλίου 2017
12:49

Τη Δευτέρα 24/04/2017 ολοκληρώθηκε η κατανομή των αξιωμάτων του Δ.Σ. του Ε.Κ.Ν.Κ. Η σύνθεση του Δ.Σ. του Ε.Κ.Ν.Κ είναι η παρακάτω:

Πρόεδρος Μανές Ιωάννης
Γεν .Γραμματέας Βόμβας Α. Κων/νος
Αντιπρόεδρος Τεντσογλίδης Ηλιας
Ταμίας Βόμβας Ι. Κων/νος
Αν. Γεν. Γραμματέας Μάρου Στυλιανός
Β΄ (Οργανωτικός) Γραμματέας Δεληολάνης Ευάγγελος
Αν. Ταμίας Δημαράκη Δώρα
Β΄Αντιπρόεδρος Διαμαντόπουλος Γεώργιος
Μέλος

Μέλος

Αδάμ Ελευθέριος

Ζαρκοδήμος Ιωάννης

Μέλος Ιωαννίδης Ιωάννης
Μέλος Καραγιαννίδης Σωφρόνιος
Μέλος Παντοφλίδης Χαράλαμπος
Μέλος Τολιόπουλος Αθανάσιος
Μέλος Τσαουσίδης Δημήτριος

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Μανές Ιωάννης

Βόμβας Α. Κων/νος

Τεντσογλίδης Ηλίας

Βόμβας Ι. Κων/νος

Εκκρεμεί ο ορισμός από τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ , των υπόλοιπων τριών (3) μελών στην εκτελεστική επιτροπή.

Γραφείο Τύπου

5 σχόλια

  • Μια ερώτηση.
    Αυτός ο Τεντζογλίδης είναι ο ίδιος που έδειρε συναδέλφους του εκ των οποίων ο ένας μέλος της Ένωσης και ψηφοφόρος του Μανέ;;;
    Καρέκλααααααα!

  • Να υποθεσουμε πως πρωτο θεμα θα ειναι ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ για οσα “περιεργα” ακουγονται;Ειναι ζητημα τιμης για ενα διαφορετικο ξεκινημα για τη νεα Διοικηση…Καλη αρχη!!!

  • ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΑΡΚΕΤΑ ΕΛΑΛΙΣΑΝ!!!!!!!!!

  • Συνδικαλιστικό έκτρωμα. Άλλο κακό να μην μας βρει. Η πρώτη παράταξη εκτός Δ.Σ. Μου θυμίζει το “με ένα Νόμο με ένα άρθρο….” Γέλιο μετά δακρύων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.