Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς για το θάνατο του πρώην Δημάρχου Ανδρέα Οικονομίδη

30 Απριλίου 2021
19:04
Κανένα σχόλιο

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του πρώην Δημάρχου Καστοριάς Ανδρέα Οικονομίδη, συνήλθε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου 2021, σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, προκειμένου να εκφράσει τη θλίψη του και να αποτίσει ελάχιστο  φόρο τιμής στον εκλιπόντα, η κηδεία του οποίου θα  τελεστεί το Μεγάλο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ανδρέας Οικονομίδης, διετέλεσε επί δύο τετραετίες Δήμαρχος Καστοριάς και υπηρέτησε τον τόπο μας με ήθος, αίσθημα ευθύνης και αφοσίωση. Διακρίθηκε για την τιμιότητα και τις αξίες του και για την ανιδιοτελή αγάπη για την πόλη του, στην οποία άφησε σπουδαία παρακαταθήκη έργου. Η στάση ζωής και η προσφορά του θα του δίνει πάντα μία θέση στην καρδιά όλων των Καστοριανων. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

Ύστερα από τα παραπάνω το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς αποφασίζει ομόφωνα:

  • Να εκφράσει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του   αείμνηστου Δημάρχου.

  • Να κυματίσει μεσίστια η σημαία του Δημοτικού Μεγάρου, κατά τη διάρκεια τέλεσης της  εξόδιου ακολουθίας.

  • Να δοθεί το όνομά του σε οδό του Δήμου Καστοριάς.

  • Να επιδοθεί το παρόν στην οικογένεια του εκλιπόντος και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ

Κίμων Μηταλίδης

                      

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.