Σύσκεψη, σήμερα, στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, για την οργάνωση της πρωτομαγιάτικης απεργίας

26 Απριλίου 2017
09:00
Κανένα σχόλιο

Με βάση το Αρθρο 38 του Καταστατικού του, το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης (ΕΚΝΚ) γιορτάζει την 1η του Μάη κάθε χρόνο με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις όλων των Εργατοϋπαλ-λήλων της δύναμή τους.

Με στόχο την οργάνωση της πρωτομαγιάτικης απεργίας και των κινητοποιήσεων, η Διοίκηση του ΕΚΝΚ καλεί τις Διοικήσεις όλων των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή του να παραστούν στη σύσκεψη που οργανώνει την Τετάρτη 26 Απρίλη και ώρα 18:00 στην έδρα του ΕΚΝΚ.

Ταυτόχρονα, καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργία και στις συγκεντρώσεις της Πρωτομαγιάς για να εκφράσουν δυναμικά τα αιτήματα και την αντίθεσή τους στις πολιτικές που πλήττουν το βιοτικό επίπεδο, το εισόδημα, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα τους.

Γραφείο Τύπου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.