kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Της είπε ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία – “Καμπανάκι” για τους υπολοίπους του συνδυασμού που μάταια περιμένουν, μέχρι τον Σεπτέμβριο, τον Λ. Μαλούτα να βάλει τέλος στο τριμερές σχήμα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Κοζάνης”

6 Μαΐου 2021
12:00

Στις 10/4/2021 (δείτε εδώ) η στήλη είχε προβλέψει, χωρίς να αναφέρει ονόματα, την ανεξαρτητοποίηση της Τ. Βεντούλη, από το συνδυασμό του Λ. Μαλούτα, σημειώνοντας: “Σε ό,τι αφορά τους τρεις δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, που “φλερτάρουν” με την ανεξαρτητοποίηση, εφόσον δεν διακοπεί η συνεργασία με τις παρατάξεις Μιχαηλίδη – Σημανδράκου, οι δύο έχουν ορίσει ως καταληκτική ημερομηνία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ το ένα πρόσωπο εξ αυτών δεν αποκλείεται να το πράξει ακριβώς μετά τις γιορτές του Πάσχα”. Το πρόσωπο αυτό ήταν η Τ. Βεντούλη η οποία έπραξε αυτό που είχε προαναγγείλει χωρίς παρατάσεις και διλήμματα. Τι συνέβη όμως πριν την τελική απόφασή της, αποκαλύπτει σήμερα η στήλη. Πριν την ανεξαρτητοποίησή της, η Τ. Βεντούλη μίλησε με το Δήμαρχο Κοζάνης Λ. Μαλούτα (ο οποίος είχε ζητήσει χρόνο μέχρι το Πάσχα για να λάβει τις τελικές του αποφάσεις, σε σχέση με το αν θα συνεχίσει (ή όχι) τη συνεργασία με τους συνδυασμούς Μιχαηλίδη – Σημανδράκου), διαμηνύοντας, εν τέλει, στην ίδια, ότι θα τη συνεχίσει. Αν και η συντριπτική πλειοψηφία του συνδυασμού, ειδικά μετά την υπόθεση φωτοβολταϊκών στη Μεσιανή, είχε ζητήσει το τέλος αυτό του τριμερούς σχήματος της Δημοτικής Αρχής, ο Λ. Μαλούτας, εκ των πραγμάτων, αγνοώντας τη βούλησή τους, λειτουργώντας ως ενός ανδρός αρχή,  ξεκαθάρισε τη θέση του. “Αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί”, της είπε. Το ερώτημα είναι τι θα κάνουν όλοι εκείνοι οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, που υποτίθεται, εξέφραζαν τη βεβαιότητα και την εμπιστοσύνη τους στο Δήμαρχο Κοζάνης, ότι θα δώσει τέλος, διαφορετικά θα ακολουθούσαν την οδό της ανεξαρτητοποίησης. Θα δείξουν συνέπεια, όπως έπραξε η Τ. Βεντούλη ή θα επιλέξουν  την “κυβίστηση”; Μένει να δούμε, ειδικά μετά την αποκάλυψη του Δημάρχου Κοζάνης, στην Τ. Βεντούλη, ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία.

Η Χύτρα

 

 

5 σχόλια

  • ρε εσεις της ενοτητας θα ξυπνησετε. ο αλλος σας εχεις γραμενους και εσεις ακομη καθεστε? μπραβο στην βεντουλη.

  • Μπραβο βεντουλη εδειξε τον δρομο να δουμε οι αλλοι τι ρολο βαρανε η ελπιζουν σε κανα φωτοβολταικο παρκο!!!

  • Μπράβο κυρία Βεντουλη! Αξια.Τους υπόλοιπους δεν τους βλέπω να κουνιούνται. Μάλλον τους αρέσει αυτό που γίνεται να διοικούν τον Δήμο ο Μιχαηλίδης και ο Συμαναδρακος

  • Ο Μαλούτας κι ο Μιχαηλίδης δεν θα τολμήσουν να ξαναβάλουν, ο Σημανδράκος όσα λεφτά και να βάλει στον προεκλογικό αγώνα θα πάρει 5%.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.