Δήμος Κοζάνης: Στην ΤΚ Κοίλων συνεχίζεται το σχέδιο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για θέματα καθαριότητας και πρασίνου (Bίντεο-Φωτογραφίες)

26 Απριλίου 2017
11:57

Συνεχίζεται καθημερινά η υλοποίηση του σχεδίου ολοκληρωμένων παρεμβάσεων για θέματα καθαριότητας και πρασίνου στην πόλη της Κοζάνης και στο σύνολο των Τοπικών Κοινοτήτων.
Αυτή την εβδομάδα το πολυμελές συνεργείο της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος βρίσκεται στην ΤΚ Κοίλων.
Οι καθημερινές παρεμβάσεις περιλαμβάνουν εκτενείς και στοχευμένες εργασίας οδοκαθαρισμού με μηχανικά και χειρονακτικά μέσα, καθαρισμούς οικοπέδων που έχουν ενταχθεί σε ειδική διαχείριση βάσει του άρθρου 94 του νόμου 3852/10, πλύσεις οδών, λοιπές εργασίες πρασίνου, κλαδέματα, συλλογή ογκωδών απορριμμάτων, καθαρισμούς παράνομων χώρων απόθεσης υλικών.

 

5 σχόλια

    • Εάν και καθυστερημένα ο Δήμος Κοζάνης έχει οργανωθεί και κάνει εργα.μπράβο στον Δήμο και στο προσωπικό του συγχαρητήρια σε δύσκολες οικονομικες κατάστασης εάν υπάρχει θέληση και προσωπικό και προσπαθεια θα έχετε καλά αποτέλεσματα

  • Κάθε μέρα αν καθορίζεται και από ένα χωριό και με τη βοήθεια τον κατοίκων να διατηρούν όσο μπορούν καθαρό το περιβάλλον θα γίνουμε καλύτεροι σαν λαός.
    Όλα είναι θέμα θέλησης!!!

  • Τα κοίλα έχουν πρόεδρο με όλη τη σημασία. Εργατικός και προνοιτοκός , εμπνέει με την προσωπικότητα . Οι υπόλιποι έχουμε τον Τέλη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.