kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Καζάνι που βράζει” η “Ενότητα”, του Λ. Μαλούτα, μετά την παραίτηση/ανεξαρτητοποίηση της Σουλτάνας Βεντούλη, από το συνδυασμό

7 Μαΐου 2021
07:58

 

“Ούτε χρόνια πολλά δεν πήρε να πει την περίοδο των γιορτών, σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους του συνδυασμού του, θα υπολόγιζε την άποψή τους περί της διακοπής της συνεργασίας με τους άλλους δύο συνδυασμούς;”, λέει, σε συνεργάτη της στήλης, πρόσωπο που παρακολουθεί στενά τα δρώμενα της “Ενότητας” και συμπληρώνει: “Ο Δήμαρχος δεν περίμενε την ανεξαρτητοποίηση της Βεντούλη. Πίστευε ότι είναι σαν τους περισσοτέρους του συνδυασμού που λένε – λένε αλλά στο τέλος προσαρμόζονται στα δικά του “θέλω”. Τον ταρακούνησε η ανεξαρτητοποίηση της Τάνιας κι ας προσπάθησε να το κρύψει με την ανακοίνωσή του. Ήθελε να στείλει μήνυμα στους υπολοίπους ότι δεν  προτίθεται να υποκύψει στις πιέσεις που δέχεται αλλά μάλλον δεν έχει καταλάβει τι τον περιμένει αν επιμείνει σε κάτι που σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι έχουν απορρίψει. Δεν κρατά, πλέον, αυτός τα γκέμια”. Τα λεγόμενα αυτά του ανθρώπου, που γνωρίζει, πολύ καλά, τι συμβαίνει στον εν λόγω συνδυασμό, αποδεικνύουν ότι τα πράγματα στην “Ενότητα” είναι πιο σοβαρά από ποτέ, με τον Δήμαρχο Κοζάνης να έχει απολέσει, με δική του ευθύνη, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη των υπολοίπων. Η στήλη είχε προβλέψει τρεις (η μία ήδη έγινε πράξη) συνολικά ανεξαρτητοποιήσεις μέχρι τον Σεπτέμβριο  κι απ’ ότι φαίνεται, σ’ αυτές, αν δεν “τελειώσει” σύντομα αυτή η συνεργασία, θα προστεθούν τουλάχιστον άλλες δύο. Την ίδια στιγμή, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοζάνης, Κ. Κυριακίδης, πρόσωπο αμφιλεγόμενο ως προς τις ηγετικές του ικανότητες, τόλμησε, για πρώτη φορά, δημόσια (δείτε εδώ), να στείλει τα δικά του μηνύματα, εκπλήσσοντας θετικά τα εκλεγμένα και μη στελέχη, του συνδυασμού. Πιθανότατα να συνειδητοποίησε πως εν έτει 2021, το να “σέρνονται” 11 άτομα πίσω από τις εγωιστικές εμμονές ενός Δημάρχου, που δεν υπολογίζει την άποψή τους, επειδή ισχυρίζεται, προσβλητικά,  ότι κάποιοι από τους “δικούς” του δε δουλεύουν (εννοώντας ότι δουλεύουν οι υπόλοιποι των άλλων δύο συνδυασμών), ότι αριθμητικά δεν “βγαίνουν” τα πόστα που πρέπει να αναλάβουν (αν πορευθούν αυτοδιοικητικά μόνοι τους) ή ότι δε θέλει να επιβεβαιώσει ένα site, είναι τουλάχιστον, αστείες, δικαιολογίες. Οι ανεξαρτητοποιήσεις, όπως είχαν προβλεφθεί, με χρονική ακρίβεια, ξεκίνησαν από ένα πρόσωπο, “φρέσκο” στην πολιτική, που έβαλε τα “γυαλιά” σε όλους τους υπόλοιπους και γι’ αυτό δεν ευθύνεται κανένα site. Η Σουλτάνα Βεντούλη απέδειξε εμπράκτως, πως να τηρείς το λόγο σου, το να  μην ανέχεσαι να σε εμπαίζουν και στο τέλος να παίρνεις τις κατάλληλες αποφάσεις, χωρίς να υπολογίζεις το οποιοδήποτε κόστος, αποτελεί μονόδρομο και σεβασμό στην αξιοπρέπειά σου. Για τους υπολοίπους, που έχουν πει πάρα πολλά, στο παρασκήνιο, θα μάθουμε, πολύ σύντομα, τι θα ισχύσει. Θα πράξουν αναλόγως ή θα σκύψουν το κεφάλι, αν ο Δήμαρχος Κοζάνης επιμείνει;

Η Χύτρα

20 σχόλια

  • μπραβο στον κωστακη. απεδειξε οτι ειναι κωστας. ας ελπισουμε οτι αυτη την φορα δεν θα μας απογοητευσει

  • Απ τς πιο τρανες ενότητες είναι η θκια σας! Φαγωθηκατε να μην βγει ο Ιωαννιδης! Τηλέφωνα από δω κ από κει για να σας ψηφίσουν! Μέχρι και από θες.νικη φέρατε κόσμο…και τι καταλάβατε; 0*0=0! Συνδιοικειτε με τους δεξιούς που έχουν προβλημα με όλους και όλα! Έργα 0! Θα θα θα! Ο κάθε ένας μόνο για το προσωπικό του συμφέρων νοιάζεται και για την προβολή του! Αν νοιαζόταν κάποιος πραγματικά για τον τόπο γιατί να παίρνει μισθό; Πρώτα γίνεσαι καλός επιχειρηματίας και μετά κλώθεσαι με την πολιτική! Σ αυτή τη χώρα γίνετε το αντίθετο! Τουλάχιστον ο Ιωαννιδης έκανε κάποια πράγματα και είχαν δρομολογηθεί κάποια έργα που καρποθηκατε εσείς μολις βγήκατε! Καλή η καρέκλα ε; Πρέπει να είναι ζέστη για να κάθεσαι εκεί όλη την ώρα και να μην υπάρχεις πουθενά! Πουθεναδες όλοι σας!Σας έχει φάει η γκρίνια όλους εκεί μέσα! Ούτε τα αυτονόητα δεν κάνετε για την πόλη που σαπίζει κάθε μέρα! Ο λαός θέλει έργα και όχι υποσχέσεις!
    Στα δημοτικά συμβούλια εκτός απ το να ρίχνετε λάσπη ξέρετε να κάνετε τίποτα άλλο;

  • επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο τρόπο ότι το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν η καρεκλα κ τα προνόμια της. Έργο μηδέν, απαξίωση των πάντων κ οπισθοδρομιση.

  • Ο Κυριακίδης έχει αποδείξει τι έργο παράγει και από τον Δήμο και από το Επιμελητήριο. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι σαν αυτόν. Στρατιώτης εκεί που πρέπει, Στρατηγός εκεί που τον χρειάζονται. Γι αυτό και ο κόσμος τον τιμάει με την ψήφο του.

    • Τραγουδά… Ξέχασες το άφαντος εκεί που είναι. Χωρίς ηγετικές ικανότητες εκεί που πρέπει.

  • Είναι πασιφανές πως υπάρχει έλλειμμα ηγεσίας, διοίκησης, οργάνωσης, επικοινωνίας και στρατηγικού σχεδιασμού. Ο δήμος περνάει μια από τις χειρότερες φάσεις του, και δεν λέω τη χειρότερη γιατί υπάρχουν άτομα που σώζουν την παρτίδα την τελευταία στιγμή (Μάρκος Φλώρος) και είναι άδικο να τα τσουβαλιαζουμε σε αυτό το χάος.
    Όσο για τον Κώστα, Κωστάκη: εκτιμώ πως θα “κάνουμε” το ίδιο λάθος, έχουμε ακούσει ή διαβάσει τις απόψεις του για τα οικονομικά; για το σχεδιασμό του δήμου; για το οργανόγραμμα; για την κοζανη σε ορίζοντα 5ετιας;; για τη περιοχή μετά το λιγνίτη; για την τηλεθέρμανση; ΟΧΙ. κρύβεται πάντα πίσω από την πρώτη σε προτίμηση θέση.

  • Ο μαλουτας για εγωιστικους λόγους ήθελε να φύγει από τη δημαρχία ο ιωαννιδης . Ούτε το καλό του τόπου τον ενδιέφερε ούτε οι υπηρεσίες του Δήμου τις οποίες ούτε ξέρει κατά που πέφτουν γνωρίζει. Το ότι ήταν φίλος του κουκούλοπουλου ο οποίος ήταν άξιος δε σημαίνει ότι είναι κι αυτός.καλος ηθικός αλλά καμία σύγκριση.

  • ο Μαλουτας τα κατάφερε είχε τρελαθεί που εχασε από τον Λευτέρη και το έκανε μονό από πείσμα.
    Αλλα κ.κυριοι Κυριακίδη, Τζουμερκιωτη, Δουγαλή Σιδηρα ,Φλώρος κ.λ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    Ανύπαρκτοι εδώ και δυο χρονια

  • Ευτυχώς υπάρχει το YouTube και βλέπουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ποιός έχει ορθό λόγο… Ποτέ δεν είναι αργά!

  • Λίγο αργά θυμήθηκαν την ΕΝΟΤΗΤΑ οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι του Μαλούτα. Ειδικά κάποιοι που από την πρώτη μέρα κινούνται με προσωπική στρατηγική και σκέφτονται μόνο την επόμενη μέρα. Κρίμα για τον Μάρα, τη Βεντούλη και 2-3 ακόμα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.