Παρουσίαση του βιβλίου ΙΚΕΤΗΡΊΑ του Παναγιώτη Ρίζου στην Δημοτική Χαρτοθήκη Κοζάνης, την Παρασκευή 28 Απριλίου

26 Απριλίου 2017
14:01

Παρουσίαση του βιβλίου ΙΚΕΤΗΡΊΑ του Παναγιώτη Ρίζου, στην Δημοτική Χαρτοθήκη Κοζάνης (Αρχοντικό Λασσάνη), την Παρασκευή 28 Απριλίου

Δώδεκα φανταστικές ιστορίες για πρόσφυγες, ικέτες, ικετευόμενους, διακινητές, εμπόρους, συνοριοφύλακες, θεατές, με φόντο τα ανέκαθεν τρικυμισμένα και επικίνδυνα νερά του Αιγαίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Σοφία Ευτυχιάδου: δραματολόγος

Σοφία Αντωνίου: σκηνοθέτης παράστασης Ικετηρία, ηθοποιός

Ελένη Δημοπούλου: Καλλιτεχνική Διευθύντρια ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

Παναγίωτης Ρίζος: συγγραφέας του βιβλίου, δικηγόρος.

Ο Παναγιώτης Ρίζος γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου εξακολουθεί να ζει και να εργάζεται ως δικηγόρος. Το 2014 εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος το πρώτο του βιβλίο με τον τίτλο Τηγανητές γοργόνες (51 μικρές ιστορίες). Διηγήματα και κείμενά του έχουν επίσης δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά (έντυπα και ηλεκτρονικά).

Είσοδος ελεύθερη

Ένα σχόλιο

  • Μεγαλοβδομαδιάτικη γιορτή..αφιερωμένη στο Θεό μου τον αλλοδαπό …
    https://www.youtube.com/watch?v=IKE9IJ4uyN4
    23 Ιαν 2017 – Μεγαλοβδομαδιάτικη γιορτή..αφιερωμένη στο Θεό μου τον αλλοδαπό. ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ.

    Τι κρίμα που δεν παρακολουθήσατε το περσυνό μεγαλοβδομαδιάτικο αφιέρωμα στο θεό μου τον αλλοδαπό απο το κατηχητικό του Αγίου Νικολάου Κοζάνης με την συμπαράσταση και άλλων ομάδων της πόλης. Ήταν μια κατάθεση ψυχής που θα ταίριαζε με το βιβλίο . Ένα μικρό απόσπασμα θα ήταν ιδανικό, δε3ν το ξέρατε όμως μια άλλη φορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.