kozan.gr: Σύσκεψη στην Κοζάνη για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Σ. Γιαννακίδης: «Το πρόγραμμα για την καταπολέμηση των κουνουπιών είναι ένας στρατηγικός άξονας, ο οποίος διαφυλάσσει τη δημόσια υγεία των πολιτών της περιφέρειας μας» (Φωτογραφίες-Βίντεο)

26 Απριλίου 2017
15:04

H 1η σύσκεψη που αφορά το πρόγραμμα για την καταπολέμηση των κουνουπιών στη Δυτική Μακεδονία, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Τη σύσκεψη συγκάλεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής, Σταύρος Γιαννακίδης, ενώ συμμετείχαν διάφοροι φορείς. Όπως ανέφερε στο Kozan.gr ο κ. Γιαννακίδης: «η πρόληψη σώζει ζωές. Το πρόγραμμα είναι ένας στρατηγικός άξονας, ένας πυλώνας, ο οποίος διαφυλάσσει τη δημόσια υγεία των πολιτών της Περιφέρειας μας».

Θανάσης Τέγος


4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.