kozan.gr: “Καρφιά” του Δημάρχου Κοζάνης για δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του: “Δε μπορεί να γίνεται διάλογος μέσω sites και διάλογος μέσω διαρροών – Υπάρχουν κάποιες επιλεκτικές διαρροές οι οποίες εξυπηρετούν προσωπικές στρατηγικές. Προφανώς δεν πρόκειται να ακολουθήσω σ’ αυτά” (Βίντεο)

10 Μαΐου 2021
19:04

 

Μιλώντας σήμερα Δευτέρα 10 Μαΐου στο κεντρικό δελτίο του West Channel ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας ρωτήθηκε για την εσωτερική κρίση στο συνδυασμό του, μετά την ανεξαρτητοποίηση της Τ. Βεντούλη, αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Δε μπορεί να γίνεται διάλογος μέσω sites και διάλογος μέσω διαρροών. Υπάρχουν κάποιες επιλεκτικές διαρροές οι οποίες εξυπηρετούν προσωπικές στρατηγικές. Προφανώς δεν πρόκειται να ακολουθήσω σ’ αυτά” . O ίδιος πάντως απέφυγε να αναφέρει ποια είναι τα πρόσωπα αυτά, του συνδυασμού του, που διαρρέουν πράγματα, μη αποκαλύπτοντας και το τι προσωπικές στρατηγικές υπηρετούν, κάτι που θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να το πληροφορηθούν οι πολίτες του Δήμου Κοζάνης. Ευελπιστούμε – επιβάλλεται πλέον – να το κάνει σύντομα και να μη μείνει σε αόριστες αναφορές. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

22 σχόλια

  • Βγήκε για να πει ότι δεν σταματάει η συνεργασία;;
    Ο μόνος που δεν έχει καταλάβει τι έχει γίνει είναι ο δήμαρχος.

    Ο στόχος δεν είναι να έχουμε καλές σχέσεις μεταξύ μας;;; Δηλαδή τι εννοείς βρε φίλε; Ας είμαστε σκοτωμένοι;

    • Αυτή η εμμονή και ο αρνητισμος του Μαλουτα δεν εξηγείται.
      Έρχεται σε σύγκρουση με τους συμβούλους του για να υπερασπιστεί την τελειωμένη συνεργασία με τους 2.
      Φαίνεται ότι δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο από το να μας καπελωσει τον Σημανδρακο για την επόμενη πενταετία.

  • Όλα θα τελειώσουν και θα ξεχαστούν… χιλιάδες συμπολίτες μας θα είναι άνεργοι όμως κάποιοι φροντίζουν για το μέλλον των δικών τους

    Θυγατέρων
    Γιων
    Ανηψιων
    Συζύγων
    Ειδικών συνεργατών

  • Μας περνάει για ανόητους ο Μαλούτας, όλα βαίνουν καλώς και ο Δήμος στον αυτόματο πιλότο.

    • Εντάξει λαζαρε μας έπεισες. Είναι ιδιαιτέρως λυπηρό ένας αυτοδιοικητικός που ασχολείται από το 1990 να μας μιλά για προκλήσεις μεταλιγνιτικης εποχής… Μίλησέ μας για το θα γινόταν αν δεν είχε γίνει η ερώτηση των τεσσάρων βουλευτών του κιναλ;;; Κανένας δεν θα ήξερε ΤΙΠΟΤΑ. Επομένως σήμερα ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΊ ΑΓΝΟΙΑ

  • Δεν αξίζει στην ιστορία της πόλης αυτός ο ξεπεσμός.
    Δεν είναι δυνατόν κύριε Μαλουτα να συναντιεστε με την τριανδρία πιο συχνά από τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.

    • Ευκαιρίας δοθείσης “Λυπάμαι και θλίβομαι”, που και σύ, άθελα σου βέβαια, αφού φαίνεται να αγαπάς αυτή την πόλη, γίνεσαι έτερος Καππαδόκης των συνωμοσιολόγων.

  • Πάρημ αυτά βλέπεις κ ακούς και αναρωτιεσαι είναι δικαμ παιδιά τούτα! Δυστυχώς θά δούμε και θά ακούσουμε και άλλα και φαίνεται τό βαρέλι δεν έχει πάτο!!

  • Ο χειρότερος δήμαρχος της μεταπολίτευσης. Έργο μηδέν και ίντριγκες στο φουλ. Μαζεύτηκαν πολλοί άριστοι μέσα στο δημαρχείο και τα προ βλήματα είναι εμφανή.

    • εντάξει τότε , θα περιμένουμε κανέναν από ΝΔ νεό άφθαρτο κτλ κτλ κτλ να πάρει τον δήμο και τότε όλα θα πάνε σφαίρα

    • Καλύτερα να πάρει κάνα δήμαρχο πρότυπο για τη χώρα να του μάθει αυτοδιοίκηση και τι πρέπει να κάνει για τους πολίτες και όχι για την πάρτη του.

  • Που να φτασει τον παρη αυτος εξαιτιας του δεν τον ψηφισα κσι υο μετανιωσα παρης ο καλυτερος μακραν απο ολους

  • Για αυτοδιοικητικούς σε “θεσμικές” θέσεις που ταυτόχρονα “σχετίζονται” με τις αιτήσεις φωτοβολταϊκών θα ενημερωθούμε τις επόμενες μέρες… Άλλωστε σε πόσες βάρκες μπορεί να πατάει κάποιος ή κάποια….

  • Κώστα για σένα λέει.
    Άλλα ότι θα υπερασπιζόταν τον τρίτο και τον τέταρτο με τέτοια ζέση υποβαθμίζοντας τους πρώτους είναι εξωφρενικό. Σιγά τα πολιτικά κεφάλαια.
    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι είναι για να συμβουλεύουν τον Δήμαρχο. Αν ο Δήμαρχος τους παραβλέπει επανειλημμένα παρά τις συνεχείς διαφωνίες και μάλιστα από την πλειοψηφία αυτών, τότε οι Δημοτικοί Σύμβουλοι οφείλουν να αναλάβουν πρωτοβουλίες. Αλλιώς είναι συνυπεύθυνοι και υπόλογοι και δεν δικαιολογούνται μόνο επειδή τα είπαν, αλλά ενέχονται επειδή δεν έπραξαν.
    Κάποιοι πρέπει να δουν το μέλλον και όχι ο ένας να ασχολείται με τις λακκούβες που φωτογραφίζουν τα ΜΜΕ ενώ ο να άλλος βρίσκεται σε συνεχή προεκλογικό αγώνα.
    Δεν είναι καιρός για χάσιμο. Η απολιγνιτοποίηση τρέχει.
    Επιλέξτε. Αποφασίστε. Και κυρίως ΔΡΑΣΤΕ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.