Σύλλογος Επαγγελματιών Ψαράδων Λίμνης Πολυφύτου: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 18 Μαΐου, στον χώρο πέριξ της υψηλής γέφυρας Σερβίων, κατά των «επενδυτικών σχεδίων», που δρομολογούνται στην περιοχή μας και αφορούν: 1) την εγκατάσταση πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη μας και 2) τη δημιουργία ΧΥΤΑΜ «νεκροταφείου» αμιάντου, δίπλα στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο των ΜΑΒΕ

16 Μαΐου 2021
14:47
Κανένα σχόλιο

 

Την Τρίτη 18 Μαΐου, στις 11:00′ το πρωί, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ ΛΙΜΝΗΣ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ, Θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στον χώρο πέριξ της υψηλής γέφυράς Σερβίων, κατά των «επενδυτικών σχεδίων», που δρομολογούνται στην περιοχή μας και αφορούν: 1) την εγκατάσταση πλωτών φωτοβολταϊκών στη λίμνη μας και 2) τη δημιουργία ΧΥΤΑΜ «νεκροταφείου» αμιάντου, δίπλα στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο των ΜΑΒΕ. Η Τεχνητή Λίμνη Πολυφύτου έχει παραχωρηθεί στους κατοίκους των παραλίμνιων περιοχών για αλιευτική και οικο-τουριστική εκμετάλλευση. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην καταστροφή της. Νερό, γη, αέρας, ήλιος είναι κοινά φυσικά αγαθά και ανήκουν εξίσου στον άνθρωπο, τα φυτά και τα ζώα. Δεν μπορούν να γίνουν αντικείμενα ιδιωτικής και αποκλειστικής ιδιοποίησης από κανέναν. Οι επιχειρήσεις οφείλουν να λειτουργούν με πιο αποδοτικό οικολογικά τρόπο και με στόχο πάντα την αειφορία.

ΟΧΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΗ ΠΟΛΥΦΥΤΟΥ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ

Για το Δ.Σ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Νίκος Κουρτίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.