Υπεύθυνος τύπου του συνδυασμού “Επανεκκίνηση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου” ο Χρήστος Σαλαμπουκίδης

17 Μαΐου 2021
20:15

Μακριά από ιδιοτέλειες και κάθε είδους καιροσκοπισμούς ή σκοπιμότητες , σε αυτή την κρίσιμη καμπή που έχει επέλθει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εν μέσω πανδημίας , είναι στιγμή να γίνουμε η αλλαγή που θέλουμε.

Πέρα θεσμικών θέσεων και τίτλων, ήμαστε, είμαστε και θα είμαστε ο δωδέκατος παίκτης. Είναι λοιπόν η ώρα της αλλαγής μας , η ώρα που από τον πάγκο πρέπει να πατήσουμε χορτάρι .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου από τον επικεφαλή του συνδυασμού Σάββα Σαλτσίδη για την πρόταση ανάληψης μιας αρκετά νευραλγικής θέσης.

 Η απόφαση με γεμίζει ευθύνη και ένα αίσθημα διακριτικής περηφάνιας για το ότι επιλέχθηκα από μια ομάδα ατόμων όπως η συγκεκριμένη.

Όχι άλλα λόγια , το κεφάλι κάτω , το βλέμμα στο στόχο και δουλειά στην σιωπή

 Σας ευχαριστώ απο καρδιάς.

 

                            

Σαλαμπουκίδης Χρήστος

Υπεύθυνος γραφείου τύπου Α.Σ Μέγας Αλέξανδρος Χαραυγής

Υπεύθυνος επικοινωνίας Ακαδημία Τερματοφυλάκων Νίκου Αθανασιάδη

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.