kozan.gr: Προμήθεια ηλεκτροκίνητου minibus & εγκατάστασης σταθμού φόρτισης 22KW για το Δήμο Κοζάνης

18 Μαΐου 2021
17:36

Στην προμήθεια ηλεκτροκίνητου minibus &  προμήθειας εγκατάστασης σταθμού φόρτισης 22KW, στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης «Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Κοζάνης» προχωρά ο Δήμος Κοζάνης.  Οι δύο προμήθειες είναι προϋπολογισμού 269.948 € (με Φ.Π.Α. 24%). Το υπό προμήθεια minibus  θα είναι όχημα χωρίς θερμικό κινητήρα εσωτερικής καύσης αλλά θα διαθέτει ηλεκτροκινητήρα που θα λειτουργεί με μπαταρίες οι οποίες θα φορτίζονται από εξωτερική πηγή. Θα μπορεί να μεταφέρει είκοσι (20) επιβάτες, εκ των οποίων τουλάχιστον 9 καθήμενοι, και επιπλέον τον οδηγό του οχήματος θα υπάρχει επαρκής χώρος για ένα αναπηρικό αμαξίδιο.

kozan.gr

14 σχόλια

  • ωραια αντε να κινειται και περαν των 20km/h γιατι τα πετρελαιοκινητα διανυουν αποσταση ενος χιλιομετρου σε 1 ωρα…

  • Ωραία θα φορτίζει με το παραγόμενο ρεύμα από τα πλωτά φωτοβολταϊκά και τα άλλα της μεσσιανης

    • Δεν είναι μόνο για το μινι μπας αλλά και για τον σταθμό φόρτισης και είναι μια καλή τιμή λαμβάνοντας υπ’ οψη τις τιμές στις οποίες πωλούνται τα οχήματα Μ.Μ.Μ.

  • ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:
    ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ?
    ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΡΗ ΔΩΡΟ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ???

  • ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ,ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΤ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΛΠ.ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΧΩΡΙΑΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΡΚΙΓΚ.

  • τραγελαφικη παρωδια τα Minibus στην Κοζανη, χροοοοοοοονια τωρα.

    Απιστευτα ποσα ξοδευτηκαν σε κατι τελειως ανουσιο. Οτι και να εκαναν οι διοικουντες τα mini bus δεν επιασαν και δεν εξυπηρετουν πραγματικα ουτε το 1% του κοσμου της πολης.

    Ευγε, δωστε και αλλα χρηματα για καθρεφτακια για ιθαγενεις.

  • Όλα τα ‘χε η Μαριορή, ο φερετζές της λείπει! Αφού ο Ιωαννίδης αγόρασε τα τρία ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχει ο Δήμος, προώθησε το πέταγμα άλλων 270 χιλιάρικων για ένα εντελώς αχρείαστο mini bus. Οπότε το ερώτημα είναι τι διαγωνισμός θα γίνει, με τι προδιαγραφές, πόσα τέτοια λεωφορεία υπάρχουν στην αγορά και τι διαφορές έχουν στην τιμή τους, ώστε να πρόκειται πράγματι για διαγωνισμό.

  • 270.000. Ποιόν ρώτησαν;; μα κανέναν διότι ως γνωστόν μετα τις εκλογές οι δημοι οι περιφερειες και η χωρα ολάκερη ανηκουν στους εκλεγμένους και δεν χρειάζεται να ρωτούν κανέναν, κάνουν οτι τους γουσταρει. Δημοκρατία εχουμε γαρ. Ποιός θα τα πληρώσει οι συνήθεις …ύποπτοι (για να μην πω τίποτε άλλο και λογοκριθεί το σχόλιο)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.