kozan.gr: Στην αναζήτηση Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης του Κλάδου της Γούνας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προχωρά η Περιφερειακή Αρχή

20 Μαΐου 2021
14:20

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην αναζήτηση Συμβούλου Τεχνικής Υποστήριξης για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης του Κλάδου της Γούνας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας προχωρά η Περιφερειακή Αρχή. Στις υπηρεσίες υποστήριξης προβλέπονται οι ακόλουθες εργασίες:

1.Συγκέντρωση, ανάλυση και επεξεργασία στοιχείων, μελετών, ερευνών, προτάσεων φορέων και σύνθεση κειμένων που θα συμβάλλουν στην καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης, των προκλήσεων και στον προσδιορισμό των προτεραιοτήτων ανάπτυξης και στην εξειδίκευση των δράσεων για την επίτευξη των στόχων ανάπτυξης του κλάδου.

2.Η προετοιμασία κειμένων προς τον Περιφερειάρχη, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας και τους εμπλεκόμενους φορείς,στο πλαίσιο της διαβούλευσης για το Στρατηγικό Σχέδιο Ανάπτυξης του Κλάδου της Γούνας στη Δυτική Μακεδονία.

3.Η υποστήριξη των εκδηλώσεων,στο πλαίσιο διαβούλευσης, με έμφαση,λόγω των ειδικών συνθηκών της υγειονομικής κρίσης,στη χρήση διαδικτυακών εργαλείων, με τους εμπλεκόμενους φορείς και η επεξεργασία και κωδικοποίηση των αποτελεσμάτων τους

.4.Η σύνταξη του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης του Κλάδου της Γούνας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

 

Η προθεσμία υποβολής προσφορών λήγει στις 07.06.2021.

3 σχόλια

    • Ήθελα να ήξερα αν εσύ δούλευες και ζούσες από ένα επάγγελμα για 30+ χρόνια και σου έλεγε κάποιος να αλλάξεις δουλειά, τι θα έκανες;

      • έχεις δίκιο, δυστυχώς όμως σε έναν κόσμο που αλλάζει όλο και πιο γρήγορα, η αλλαγή επαγγέλματος θα είναι αναγκαία για πολλούς.
        Τώρα συγκεκριμένα για την γούνα, (χωρίς να είμαι ειδικός και να γνωρίζω) πιστεύω οτι έχει αξιοπρεπές μεροκάματα και μάλλον κάτι κάνετε λάθος στην προώθηση των προϊόντων σας. Θα με ενδιέφερε η άποψη σου πάνω σε αυτό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.