kozan.gr: O Δήμος Κοζάνης, για να είναι σε ετοιμότητα, θα “τρέξει” τις διαδικασίες για το πανηγύρι του Δρεπάνου Κοζάνης παρότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει οδηγία για το πως θα διοργανώνονται κι αν θα διεξάγονται τα πανηγύρια (Βίντεο)

24 Μαΐου 2021
19:40

 

O Δήμος Κοζάνης, για να είναι σε ετοιμότητα, θα “τρέξει” τις διαδικασίες για το πανηγύρι του Δρεπάνου Κοζάνης παρότι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει οδηγία για το πως θα διοργανώνονται κι αν θα διεξάγονται τα πανηγύρια. Ακούστε τι ανέφερε κατά τη σημερινή συνεδρίαση ο Δήμαρχος Κοζάνης Λ. Μαλούτας.

 

 

8 σχόλια

  • Η συγκεκριμένη παράταξη δε θα χαλάσει άλλωστε την παράδοσή της να δείχνει ετοιμότητα μόνο σε πανηγύρια και τίποτα άλλο.

  • Αν λειτουργήσει με όρους καλά θα είναι. Αλλά επιφυλάσσομαι κατά πόσο και οι πωλητές αλλά και ο κόσμος θα φοράει μάσκα, θα τη φοράει σωστά δηλαδή δε θα την κατεβάζει, δε θα την πιάνει τρεις την ώρα, θα την αλλάζει τακτικά κι όχι την ίδια μάσκα συνεχεια κλπ.

    • Ενώ στην λαϊκή αγορά, που περίπου είναι ίδια κατάσταση, με τους μικροπωλητές και τόν κόσμο εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα ή στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος,από τόν Ολυμπιακό και το κύπελλο από τον ΠΑΟΚ!! Η υποκρισία σ’όλο της το μεγαλείο.

      • Δεν κατάλαβες, γιαυτό σχολιάζω, επειδή βλέπω τι γίνεται γύρω σε λαϊκή και συγκεντρώσεις, πλατείες, βόλτες κλπ γιαυτο το είπα. Ο κόσμος δεν τηρεί τα μέτρα.

  • Και μην ξεχνάτε ποιος άρχισε να ανταποδίδει ποσοστά για το χωριό από τα έσοδα που εισπράττει ο δήμος από το πανηγύρι…… Μπράβο και πάλι Λευτέρη!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.