kozan.gr: O Γ. Μητλιάγκας με αφορμή την αλλαγή στον τρόπο εκλογής νέων Διοικητικών Επιτροπών των Επιμελητηρίων, που ενδεχομένως θα δρομολογήσουν εξελίξεις: “η κουβέντα που θα ανοίξει αφορά τους πάντες και κυρίως όσους με τη μέχρι σήμερα στάση και λειτουργία τους σε μια κρίσιμη περίοδο, επέλεξαν τη λάθος οδό”

24 Μαΐου 2021
20:29
Κανένα σχόλιο

O Γ. Μητλιάγκας, μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης, με αφορμή την αλλαγή στον τρόπο εκλογής νέων Διοικητικών Επιτροπών των Επιμελητηρίων, που ενδεχομένως θα δρομολογήσουν εξελίξεις (διαβάστε εδώ σχετικά ανάρτηση του kozan.gr), γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: Φυσικά όσοι επέλεξαν και ταυτόχρονα υπηρέτησαν ή υπηρετούν το μονόπρακτο χωρίς νόημα του επιμελητηρίου Κοζάνης, δεν περίμεναν να κολλήσουν στη διώρυγα της Κορίνθου. Άσχετα με την όποια εξέλιξη που προφανώς δρομολογείται και αφορά και την εσωτερική λειτουργία του Εβε Κοζάνης, η κουβέντα που θα ανοίξει αφορά τους πάντες και κυρίως όσους με τη μέχρι σήμερα στάση και λειτουργία τους σε μια κρίσιμη περίοδο, επέλεξαν τη λάθος οδό. Τα προβλήματα είναι εδώ, η ατζέντα πρέπει ξεκαθαρα να αλλάξει και όσοι περισσότεροι συμβάλουμε σε αυτό τόσο το καλύτερο. Εν αναμονή των αναγκαίων και επιβεβλημένων ασχέτως τροπολογίας εξελίξεων”.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.