Ευχαριστήριο του σχολείου δεύτερης ευκαιρίας του Δήμου Κοζάνης στον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πασχάλη Καλαμπούκα

26 Μαΐου 2021
19:20

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Πασχάλη Καλαμπούκα που ήδη από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον του για τα σχολεία της πόλης μας. Καίτοι δεν είναι υποχρεωμένος επισκέφθηκε το σχολείο μας και προσφέρθηκε να μας βοηθήσει και κόψαμε τα χόρτα που περιέβαλαν την σχολική μονάδα. Μας ρώτησε τις ανάγκες μας, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ελπίζουμε σε μία αγαστή συνεργασία, που είναι φανερό ότι θα έχουμε. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς όλη η σχολική κοινότητα του ΣΔΕ Κοζάνης.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΣΔΕ Κοζάνης

Αθανάσιος Δαζάνης

12 σχόλια

  • Δεν ήμαστε καλά τι να ευχαριστήσουμε για ποιο λόγο για το αυτονόητο για αυτό που είναι σαφές, γιατί από την τσέπη του τα πληρώνει ? Αυτός δεν ήταν που προχθές ξάπλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο?

    • Σταματήστε επιτέλους να είστε εμπαθής.Όχι δεν είναι αυτονόητο να πάρεις το ιδιωτικό φορτηγάκι της εταιρίας σου καθώς και το προσωπικό σου χορτοκοπτικό και να αφιερώσεις δύο ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σου για να εξυπηρετήσεις κάποιες άμεσες ανάγκες ενός σχολείου.

      • Τόσο το χειρότερο !! δεν είναι καθόλου άξιος αφού δεν μπορεί να εξοικονομήσει κονδύλια για τα απαραίτητα των σχολικών μονάδων της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσις. Θα ήταν ικανός αν ήταν όλα καθαρά και δεν χρειαζόταν η προσωπική εργασία του ιδίου, από την στιγμή βέβαια που φορολογούμαστε για το κάθε τι σε αυτήν την χώρα.

        • Εκτός από εμπαθής, είστε και αδιάβαστος. Ενημερωθείτε πρώτα πότε ανέλαβε και αν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο αυθημερόν. Επίσης, σας ενοχλεί η προσωπική εργασία σήμερα, αύριο θα σας ενοχλεί το ποσό που εκταμιεύθηκε για μία εργασία, μεθαύριο θα βρείτε κάτι άλλο. Επικεντρωθήκατε στο μαξιλάρι, και όχι στην ουσία μια 7ώρης συνεδρίασης που έλαβε τέλος μετά τα μεσάνυχτα. Αμφιβάλλω αν παρακολουθήσατε έστω ένα απόσπασμα και του τι ειπώθηκε. Δυστυχώς θέλετε να σας εκπροσωπούν άνθρωποι που δε συμμετέχουν σε συμβούλια, που κλείνουν την κάμερα και απομακρύνονται από το χώρο, που φαίνονται καθώς πρέπει αλλά από έργο και ουσία μηδέν. Κακώς αφιέρωσα τόσο χρόνο για να σας απαντήσω γιατί αντιλαμβάνομαι ότι θα συνεχίσετε στο ίδιο μοτίβο. Καλή σας συνέχεια.

          • Θέλω να μου στείλετε μία φορά που πήρε θέση και είπε έστω και μία λέξη είμαι πρόεδρος χωριού και είμαι πάντα στα Δημοτικά συμβούλια. Εσείς να παρακολουθήσετε κάποιο συμβούλιο μέχρι το τέλος.

          • Αλλά ναι μπράβο του μόνο γιαυτό είναι να κόβει χόρτα και να καρφώνει καρφιά ικανός. Ο καθένας με τα χαρίσματά του.

  • Πολλα μπραβο στον κυριο ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ που απεδιξε οτι αν δουλευεις απο μικρο παιδι στην οικοδομη που χλευαζουν καπιοι μονο αξιο ανθρωπο σε κανουν και λυπαμε που θα πικρανω κοποιους αλλα μονο τετοια ατομα αξιζουν να καταλαμβανουν θεσεις

  • Η Κοζάνη η πόλη του βιβλίου με μία βιβλιοθήκη κόσμημα παλεύει να λύσει τα απλά θέματα της καθημερινότητας. Με ποιους όμως θα αλλάξουν τα πράγματα;

  • Όντως η βιβλιοθήκη της Κοζάνης είναι από τις καλύτερες αλλά δεν νομίζω πως προηγούμενα μας εκπροσωπούσαν όλοι οι μορφωμένοι για αυτό αφήστε τις κακίες όλοι οι μορφωμένοι αγράμματοι

  • Πασχάλη καλή αρχή .Σου εύχομαι καλή υπομονή και επιμονή.Δυστυχώς δεν θα είσαι πάντα και σε όλους αρεστός!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.