kozan.gr: Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης ανέθεσε στην εταιρεία “ascentiway”, με έδρα την Αθήνα, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σύνταξη φακέλου τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητα δημιουργίας νέου νοσοκομείου στο Δήμο Κοζάνης

27 Μαΐου 2021
11:11

 Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης ανέθεσε στην εταιρεία “ascentiway”, με έδρα την Αθήνα, την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη σύνταξη φακέλου τεκμηρίωσης για την αναγκαιότητα δημιουργίας νέου νοσοκομείου, στο πλαίσιο ανασχεδιασμού κι αναβάθμισης των υγειονομικών υπηρεσιών της Δ. Μακεδονίας. Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρχαν τρεις προσφορές εταιρειών με τη πιο συμφέρουσα να είναι της προαναφερόμενης εταιρείας. Η αξία της παροχής των συγκεκριμένων υπηρεσιών ανέρχεται σε 23.436 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%).

 

kozan.gr

8 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στον δήμο Κοζάνης. Με την ευκαιρία θα μπορούσατε να μας αναφέρετε ποιοι είναι οι ειδικοί σύμβουλοι του δημάρχου; Το μόνο που ξέρουμε από τα site είναι ότι συγγενής ενός ειδικού συνεργάτη “επένδυσε” στη μάνα νερού Οινόης.

  • Ειναι δυνατον να μην ειναι θετικο…Πρεπει να γινει κατανοητο,οτι το θεμα ειναι καθαρα πολιτικης βουλησης.

  • Πετάξτε κι άλλα χρήματα, να ρωτουσατε το υπουργείο ας πουμε;δωρεάν;μάλλον δεν είναι στο DNA σας.

  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΩΝΥΜΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ή ΑΘΗΝΑ
    ΟΛΕΣ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ !!!!!!

    • Χορτάσαμε προχειρότητα, ερασιτεχνισμούς και άρπα-κόλλα, και από αυτούς και από τους προηγούμενους με τα λογότυπα transformers και τις αποκριές βανγκογκ!!!!

  • “αναγκαιότητα δημιουργίας νέου νοσοκομείου στο Δήμο Κοζάνης”:δεν υπάρχει τέτοια αναγκαιότητα! Αντίθετα, υπάρχει πολύ μεγάλη αναγκαιότητα για την Περιφέρεια Κοζάνης, όχι το Δήμο! Όταν λοιπόν δίνει τόσα λεφτά ο Δήμος, μήπως να μαθαίναμε και ποιος είναι από πίσω;
    Αυτή η διατύπωση “Όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, υπήρχαν τρεις προσφορές εταιρειών”, μόνο ψύλλους στ’ αυτιά μπορεί να βάλει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.