kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Το παρασκήνιο για την επόμενη μέρα στο ΕΒΕ Κοζάνης – Το φαβορί Γ. Μητλιάγκας κι η αντιπρόταση για τον Ε. Χασιώτη

1 Ιουνίου 2021
10:26

 

Η στήλη αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την επόμενη μέρα στο ΕΒΕ Κοζάνης. Να σεβαστεί το εκλογικό αποτέλεσμα, που έδωσε μεγαλύτερο ποσοστό στην παράταξή τους και να “παραχωρήσει – δώσει” την Προεδρία στον Ε. Χασιώτη, μεταξύ άλλων και για λόγους σημειολογικούς, έχοντας όλα τα υπόλοιπα (Διοικητική Επιτροπή κτλ), υπό τον πλήρη έλεγχο του, ζητεί, από τον Γ. Μητλιάγκα, η ομάδα των τεσσάρων προσώπων (Ν. Λυσσαρίδη, Γ. Παντελίδη, Γ. Χασιώτη & Σ. Χατζηπαντελή), οι οποίοι είχαν ανεξαρτητοποιηθεί, τον περασμένο Δεκέμβριο, από το συνδυασμό «Σύγχρονο Επιμελητήριο» του Ν. Σαρρή, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για μια σειρά από χειρισμούς τού τελευταίου. Ο Γ. Μητλιάγκας, που μετά την παραίτηση, από την Προεδρία, του Ν. Σαρρή, είναι το απόλυτο φαβορί για τη διεκδίκηση της “κεφαλής” του Επιμελητηρίου, αφού διαθέτει, όπως όλα δείχνουν, εκτός από τα οκτώ μέλη του δικού του συνδυασμού και τη στήριξη άλλων τριών μελών του διοικητικού συμβουλίου, από την παράταξη του Β. Μόσχου, δηλαδή, σύνολο 11 από το 21μελές Δ.Σ., συνομιλεί σε καλό κλίμα με τους προαναφερόμενους και επιθυμεί να τους έχει μαζί του, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, για την επόμενη μέρα. Ωστόσο, η ομάδα των τεσσάρων φαίνεται να έχει διαμηνύσει πως θα είναι δύσκολο ως απίθανο να συμμετάσχουν σε οποιοδήποτε διοικητική θέση του Επιμελετηρίου αν ο Γ. Μητλιάγκας αποφασίσει να είναι  νέος Πρόεδρος καθώς δε θέλουν να “χρεωθούν”, δια τη στήριξή τους σ’ εκείνον, ένα μέρος της πτώσης Σαρρή. Αντιθέτως αν η Προεδρία καταλήξει στον Ε. Χασιώτη, ο οποιοσδήποτε παρεμφερής ισχυρισμός θα καταπέσει αφού θα αποδεχτεί ότι η διαφωνία είχε να κάνει καθαρά με το πρόσωπο του πρώην Προέδρου, δηλαδή του Ν. Σαρρή και σε καμία περίπτωση δεν θα έφευγαν από την παράταξη.  Την ίδια στιγμή οι παροτρύνσεις που δέχεται ο Γ. Μητλιάγκας από φίλους, συνεργάτες και το εσωτερικό του συνδυασμού του είναι να προχωρήσει στη διεκδίκηση της προεδρίας, χωρίς καμία διαπραγμάτευση, με σκοπό την αλλαγή σελίδας στο Επιμελητήριο. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα, πάντως, όπως όλα δείχνουν, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, δύσκολα θα έχουμε κάποια έκπληξη και ο Γ. Μητλιάγκας θα είναι ο νέος Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης.

 

 

Η Χύτρα

 

 

4 σχόλια

  • Κλείστε το να τελειώνουμε, τσ@μπα πληρώνουμε συνδρομή για να στέλνουν επιστολές. Εν μέσω πανδημίας δεν είδαμε καμία ουσιαστική παρέμβαση και στήριξη των επιχειρήσεων, ούτε υπήρξε καμία ουσιαστική προστασία των συμφερόντων μας. Το αποτυχημένο πρόγραμμα της περιφέρειας με οφελούμενους μόνο το 5% των επιχειρήσεων τα λέει όλα.

  • ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΤΕΤΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΕ. ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ. ΑΜ ΔΕ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.