Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία της ΑΕΠ για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην Καβάλα

4 Ιουνίου 2021
13:48

Συνεχίζεται με έντονους ρυθμούς η προετοιμασία της ΑΕΠ για το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής, κόντρα στην Καβάλα. Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές της εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων με την ελπίδα να της χαμογελάσει και η τύχη μια φορά. Ο Φράνκο, πάντα με τη μάσκα, ανεβάζει ρυθμούς, ο Τσικόπουλος συνεχίζει θεραπείες, μικροπροβλήματα και για Αιχμαλωτίδη καθώς βγαίνει η κούραση.

Τελικά μεγάλη είναι και η ζημιά που είχε πάθει με το σπάσιμο του καρπού και ο νεαρός μας πορτιέρο, Βενετικίδης. Συνεχίζει να πονάει και προφανώς ξεχνάει τη φετινή, ετσι και αλλιώς προβληματική για ολα τα παιδιά, σεζόν.

2 σχόλια

  • Αδερφια οι ευθυνες και οι ευεργεσίες του καθένα μας δεν κρύβονται. Το δελτιο αυτο ειναι μια πρόγευση αυτου που θα δουμε. Σας θυμιζω οτι η Καλαμαρια που ειναι επισης ουραγος ΜΕΣΑ στην Καβαλα πηρε το διπλό. Αρα, αν εχετε ομαδα που λετε οτι εχετε, καιρος να την παρετε την Καβαλα εδω ΜΕΣΑ.
    Και δηλαδη μετα απο 2 μηνες ποδοσφαιρο εχετε Κουραση? Οι αλλοι παιζουν Τεταρτη Κυριακη και παιρνουν τσαμπιονς λιγκ και εσεις κουραστηκατε?
    Κοιταχτητε στον Καθρεπτη και αναγνωριστε τα οποια λαθη σας. Δε φταινε οι αλλοι ο καιρος και ο αναδρομος Ερμης,
    Περιμενουμε και μια συγνωμμη και αυτοκριτικη Σας.

    • Πολυ σωστα. Φτανει η κλαψα για την “τυχη” και τις συνθηκες… λες και οι αλλοι παιζουν σε αλλες συνθηκες ή εχουν το λαγοποδαρο…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.