Β. Κωνσταντόπουλος για Χ. Ελευθερίου: Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα – Μας αποκαλεί διχαστικούς γιατί του ασκούμε κριτική και αναδεικνύουμε τα προβλήματα, ενώ θα έπρεπε να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη”

8 Ιουνίου 2021
11:18
Δεν έχω λόγια να περιγράψω την συμπεριφορά του δημάρχου.
Στην ανάρτησή του στο facebook για την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας του δήμου Σερβίων», διαστρεβλώνει την πραγματικότητα.
Μας αποκαλεί διχαστικούς γιατί του ασκούμε κριτική και αναδεικνύουμε τα προβλήματα, ενώ θα έπρεπε να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη.
Να ξεκαθαρίσουμε κατ’ αρχήν την θέση μας.
Είναι θετικό για τον δήμο όταν έρχονται χρηματοδοτήσεις από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.
Όμως τα κονδύλια για τα προγράμματα αυτά προορίζονται για το σύνολο των πολιτών του δήμου και όχι για ένα τμήμα του.
Στην προκειμένη περίπτωση το έργο της βελτίωσης αγροτικής οδοποιίας αφορά μόνο τον κάμπο Σερβίων (τον κάμπο νότια της λίμνης Πολυφύτου).
Για τον δήμαρχο δεν υπάρχουν ούτε ο κάμπος των Καμβουνίων, ούτε ο κάμπος Λιβαδερού, ούτε ο κάμπος Τριγωνικού, Πολυρράχου, Προσηλίου, ούτε ο κάμπος των Ιμέρων, ούτε ο κάμπος Βαθύλακου, Μεσσιανής, Ροδίτη, Λευκάρων.
Ποιος λοιπόν είναι διχαστικός;
Αυτός που διχάζει τους πολίτες, διαχωρίζοντάς τους πολίτες σε Α και Β κατηγορία, ή αυτός που αναδεικνύει το πρόβλημα, όπως υποχρέωση έχει από τον θεσμικό του ρόλο να κάνει;

6 σχόλια

  • ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ….ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ 70 ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ….
    ΞΥΛΙΝΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ,ΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΕΩΝ….
    ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ,ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…
    Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ”
    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΔΕΗ….
    ΩΣ ΕΚΕΙ.-

  • Επί της ουσίας τα σχόλιά σας δεν λένε τίποτε. Απαξιωτικοί μόνο χαρακτηρισμοί για το πρόσωπό του.
    Σας αρέσει δεν σας αρέσει, είναι επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι υποχρεωμένος να ασκεί έλεγχο και κριτική.
    Για το γεγονός ότι 1,9 εκ. ευρώ προορίζονται μόνο για τα Σέρβια και καθόλου για τον υπόλοιπο δήμο, έχετε να πείτε κάτι;

    • ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ! Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΙΜΙΚΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΔΥΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ

      ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
      ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΣΗΕΜ-Θ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.