Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων, που γίνεται στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη», συγχαίρει τον υπεύθυνο των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κ. Κουρού Ιωάννη, για τη βράβευσή του στον εν λόγω διαγωνισμό σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του συγκεκριμένου ιστότοπου των σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Η τελετή απονομής των βραβείων του 8ου ΔΕΕΙ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Απριλίου 2017, στις 13.00, στο πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη των ποιοτικών διαδικτυακών ιστότοπων που παρέχουν εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ο ιστότοπος των σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κατέλαβε τη δεύτερη θέση πανελληνίως. Επιπλέον, αποτελεί κίνητρο για τους εκπαιδευτικούς και αφορμή για την ενασχόληση και επιμόρφωσή τους σε θέματα πληροφορικής.