Συγχαρητήριο της Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης προς τον υπεύθυνο των Σχολικών Δραστηριοτήτων

20 Απριλίου 2017
12:20
Κανένα σχόλιο

Η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του 8ου Διαγωνισμού Ελληνόφωνων Εκπαιδευτικών Ιστότοπων, που γίνεται στο πλαίσιο του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου των Εκπαιδευτικών για τις ΤΠΕ «Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στη Διδακτική Πράξη», συγχαίρει τον υπεύθυνο των Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, κ. Κουρού Ιωάννη, για τη βράβευσή του στον εν λόγω διαγωνισμό σχετικά με τη σχεδίαση και λειτουργία του συγκεκριμένου ιστότοπου των σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Η τελετή απονομής των βραβείων του 8ου ΔΕΕΙ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 30 Απριλίου 2017, στις 13.00, στο πνευματικό Κέντρο Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη των ποιοτικών διαδικτυακών ιστότοπων που παρέχουν εκπαιδευτικές και παιδαγωγικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ο ιστότοπος των σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης κατέλαβε τη δεύτερη θέση πανελληνίως. Επιπλέον, αποτελεί κίνητρο για τους εκπαιδευτικούς και αφορμή για την ενασχόληση και επιμόρφωσή τους σε θέματα πληροφορικής.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.