kozan.gr: Ώρα 11:50 π.μ.: Kαι νέες μικροσυμπλοκές στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης όταν πήρε το μικρόφωνο το στέλεχος της Ταξικής Ενότητας Ν. Στολτίδης από τον απερχόμενο πρόεδρο Ε. Αδάμ – Έντονη η παρουσία της αστυνομίας που έχει αποκλείσει την είσοδο σε μη συνέδρους (Βίντεο)

13 Ιουνίου 2021
12:03

Kαι νέες μικροσυμπλοκές στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης όταν πήρε το μικρόφωνο το στέλεχος της Ταξικής Ενότητας Ν. Στολτίδης από τον απερχόμενο πρόεδρο Ε. Αδάμ

Έντονη η παρουσία της αστυνομίας που έχει αποκλείσει την είσοδο σε μη συνέδρους

7 σχόλια

  • Ντροπή άλλο ένα Συν….εδριο με τους ίδιους πρωταγωνιστές και πάλι με παρουσία αστυνομικών δυνάμεων…Μόνο ο καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται,εργαζόμενοι,άνεργοι μην περιμένετε τίποτα τίποτα θετικό από τους επαγγελματίες ίδιους και ίδιους εργατοπατέρες…..

  • Κλασική τακτική της ΝΔ,του θυμάμαι από το ΤΕΙ σαν ΔΑΠ,όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά ξεκίναγαν τις σφαλιάρες,μέχρι και δακρυγόνα έριχναν στα κλειστά αμφιθέατρα….

  • Μεχρι τωρα νομιζαμε οτι ολοι οι συνδικαλιστες ανεξαρτητως παραταξης εχουν πιασει πατο,τελικα εχει και πιο κατω απο τον πατο!!!! Ουτε στην ουγκαντα τετοιες καταστασεις!!!!

  • Και α και ου… Και ΔΑΚΕ-ΝΔΦΚ παντου το καταντήσατε. Ήθελα να ήξερα αυτοί που σας ψηφίζουν έχουν καθόλου συναίσθηση ή είναι όλοι κουμπάροι σας?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.