Συνεχίζεται το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης (Φωτογραφίες-Βίντεο)

28 Απριλίου 2017
15:00

Συνεχίζεται το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κοζάνης. Το χειμώνα που μας πέρασε η Δημοτική Αστυνομία υλοποίησε τα θεωρητικά μαθήματα στα σχολεία του Δήμου ενώ τις τελευταίες μέρες σειρά έχει πάρει το πρακτικό κομμάτι του προγράμματος που περιλαμβάνει δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος είναι μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής μέσα στους δρόμους της πόλης ενώ από τις 8 Μάιου ξεκινούν και τα μαθήματα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, που ζωντάνεψε και πάλι από πέρυσι.

« Η σωστή κυκλοφοριακή αγωγή των νέων παιδιών θεωρούμε πως είναι πάρα πολύ σημαντική, ώστε να αλλάξουν επιτέλους τα όσα άσχημα βλέπουμε στους ελληνικούς δρόμους» ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Βακουφτσής και πρόσθεσε πως «η αποδοχή του προγράμματος είναι πάρα πολύ καλή από μαθητές και καθηγητές και θέλω να συγχαρώ το προσωπικό της Δημοτικής Αστυνομίας για τη δουλειά που κάνει».


SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.